Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6861 příspěvků moje polička 13. července 2026 17:12

Vcera bylo ve zpravach, ze se v sobotu v noci v nasi ctvrti strilelo, a ze osmnactilety kluk to neprezil. Tak jsem se zacala modlit, aby to nebyl jeden z mych vejlupku. A dnes rano mi volal jeho kamarad, ze ano, ze to skutecne byl jeden z mych, takovej super kluk. Jeho maminka se uz pred casem rozhodla odsud odstehovat, aby mu pomohla distacovat se od kamaradu, kteri na nej maji spatny vliv. Takze  rodina uz skoro rok bydli v Minnesote, ale kluk sem obcas musi kvuli soudu. No a takhle to dopadlo...

Jeste ze jsem zmenila obor, protoze tohle je opravdu o nervy! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2026 17:40

MP Marge ježkovy voči, to je teda vážně hrozný, když se rodina snaží a stejně to blbě dopadne

Offline Aranel
6595 příspěvků moje polička 13. července 2026 18:46

MP Marge Uffffff

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 13. července 2026 18:59

brutalne me stve prace, nejradsi bych tam do vseho kopla a odesla stylem rage quit :D

konec priznani.

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 13. července 2026 19:19

Lilly_Kujseš v stížnostech, takže každopádně tlapkam. A odchod středem bych zvážila až po nejakém týdnů volna, nevím jak u vás, ale tady v Praze se aktuálně ten IT trh dost mele.

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 13. července 2026 19:27

Zub zlobil na studené, na teplé, tak jsem dnes řešila se zubařkou, řekla že to je spíš sousední. Tam prý byl malý kaz, ale nakonec došla k tomu, že mám tam pod dásní kapsu,

už jsem nechtěla tu velkou anestezii, tak to opíchala jen kolem toho zubu, takže to umrtvení pořádně nefungovalo, zlaté vrtání, ale pokaždé, když mě do toho foukla, myslela jsem, že mi vystřelí mozek z hlavy, do toho se jí nedařilo tam zastavit nějake drobné krvácení, aby to mohla zavřít, takže 90 minut v křesle. 

A to těžko říct, co bude, protože se mi do toho ještě rozjela i migréna, takže jsem se během dne sfetovala úplně vším, co jsem měla v kabelce.

Offline continuity
42976 příspěvků moje polička 13. července 2026 19:28

MP Margechudák kluk, to je strašné. 

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 13. července 2026 19:32

continuityu nas je to podobny, proto jsem neodesla stredem a ventiluju to tady :D

pockam, az se to prezene, uklidila jsem se do odvetvi ktere je rezistentnejsi pred AI a kazdy den chodim nejmin 8 km pesky mental health walk

Offline MP Marge
6861 příspěvků moje polička 13. července 2026 19:54
Reakce na Evaeva:

MP Marge ježkovy voči, to je teda vážně hrozný, když se rodina snaží a stejně to blbě dopadne

​On se prave snazil i ten kluk, to je na tom to nejhorsi! Ze vsech mych vejlupku to byl ten nejlehci pripad. Problem byl v podstate jen v tom, ze jeho rodina zila ve spatne ctvrti, kde se pridal k mistni parte. Sam si nikdy nic nezacinal, dokonce mel i dobry prospech ve skole. Je to hrozny. 

Offline MP Marge
6861 příspěvků moje polička 13. července 2026 20:06
Reakce na continuity:

MP Margechudák kluk, to je strašné. 

​Diky. Ja jsem tak rada, ze uz nejsem v byvale praci, protoze bych ted musela pracovat s tim, kdo ho zastrelil (protoze toho uz zatkli a odvezli do vazebni veznice)! Toho znam taky, a je to peknej hajzlik. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2026 20:45

MP Marge ano, to jsem pochopila. Zkrátka všechno bylo na dobré cestě, hrozný pocit zmaru 

Offline andulka01
12825 příspěvků moje polička 13. července 2026 21:31

MP Marge to je mi moc líto uf, vůbec si nedovedu představit

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 13. července 2026 21:59

MP Marge To je hrozný, někdy ten osud fakt nepíše hezké pribehy:-(