píchla jsem kolo ... auto po strop naložený ovocem a namířeno do pálenice ![]()
to tady myslím ještě nebylo, tak jsem zvědavá, kdo se přidá ![]()
píchla jsem kolo ... auto po strop naložený ovocem a namířeno do pálenice ![]()
to tady myslím ještě nebylo, tak jsem zvědavá, kdo se přidá ![]()
Zarinya skúsenost nemám,ale držím palce a prajem skoré uzdravenie.
pecka dekuju ![]()
RoSa tak ja môžem mať defekt akurát na bicykli,no zatiaľ ok.Samozrejme súcitím.
Ja som pre zmenu na 50% stratila retiazku,ktorej majiteľkou som "až" 2 dni
Posledná šanca je,že sa mi to stalo ešte doma.
Já jen zírám, jak jsou tu všichni odvážní.
Když je manžel pryč, tak mám 2 bezpečnostní zámky, zamykám se i v ložnici, stažené předokenní žaluzie a to bydlíme ve 4. patře. Po otřesné rodinné zkušenosti s tragickým koncem prostě byt=nedobytná pevnost.
U nas by se to kradlo... notebook, pocitac, dve zrcadlovky, ctyri objektivy, tablet a hlavne bych se ale, shodne s nekterymi, bala o Zizika. Kdyz nakopnou velkyho psa, tak je to blby, ale pravdepodobne ne smrtelny. Televizi teda mame taky, ale taky uz je "stoleta". Jinak nezamykame kdyz jsme doma, dvere jsou na zapadku. A kdo byl u nas vevnit, vzdycky na ne kouka jak z jara, jsou dovezene z Malty predchozim majitelem bytu, takze jsou specificke i otviranim zevnitr. Asi by od nas tedy neodesli :-D
jinak si stezuju, ze jakmile nabijim, blbne mi obrazovka a skacou mi pismenka, vypina se klavesnice a tak... ni proste horor.
RoSa Neeee... dneska parkuju na místě, kde občas chodí nějakej hajzl a rozpichuje gumy (tak aby to nešlo opravit). Ostatně - varování pro všechny, parkování před plavečákem v Podolí, blíže bytových domů (na placeném stání i pak podél chodníku směrem na Dvorce). Propíchal tak pneu dvěma našim klientům, normálně přes den.
andulka01 prosim tě, jaká byla ta Letní Letná?
U nas by se kradlo jedna radost. Kdyz by ovsem prosli pres psa. Neb souseda co nam vlezl otevrenyma vratama bez doprovodu jednoho z nas stipla do (_._), ono se to roznese po vesnicj ze Corina je holt hlidac. A tim ze nejezdime pryc pravidelne, ake dost nepredvidatelne, nikdy se nevi kdy tu je a kdy ne.
Drobny edit. to je ten vykojeny mozek
Diky Potrefenáhusa
Potrefenáhusa Ja jsem asi fatalista. :-D Navic jsem teda doma dost, spis je vyjimka, kdyz doma nejsem.
To máš fuk, nás vykradli, když jsme byli doma všichni ![]()
Potrefenáhusa Tak Bestias byly vlastně dost málo akrobatické. Daleko víc taneční, poetické a pohádkové, místy zase trochu zběsilé. Nejsem si jistá, že to vůbec mělo příběh. V několika pasážích trochu rozvláčné. Spolupráce se zvířaty moc zajímavá, koně fakt vypadali že je to baví. Celkově pozitivní dojem, který ale neumím moc vyjádřit slovy.
Mě občas hrozně dlouho dobíhaj ty vjemy, třeba až za týden mi docvakne jak moc se mi to líbilo a najdu ty správný slova na popis.
andulka01 jj, já hlavně jedu fakt vyloženě na dojmy, nejsem schopna moc popisovat, ani knihy.tak dobry, ze líbilo (ale nepresvedcilas mě úplně :-)
Potrefenáhusa No tak jako jo, už jsem byla na lepších představeních no... ale blbý to fakt nebylo. Jen hodně zvláštní.
RoSa Já jsem se dneska nerozjela vůbec, auto úplně mrtvé. Baterka je 3 měsíce stará. Pak jsem se navíc nemohla dostat pod kapotu, ta potvora se zasekla. ![]()
Takze sa stazujem na 100%- retiazka je fuc.Len to nechapem,lebo ked som si uvedomila,ze ju nemam,vratila som sa spat az ku vchodu do bytu a nic,teda som si nikde nic nevsimla.Tak som dufala,ze bude v byte.A nic ![]()
pecka třeba ještě odněkud vyplave, může se zachytit za tričko, svetr, zapadnout nenápadně na nějaký blbý místo.....
Potrefenáhusa kiez by si mala pravdu...uz som hladala aj v kosi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.