711990 kolonku na praktika jsem neměla, ale na EKG jo. Já měla za to, že u toho praktika se dělá předoperační vyšetření kdyby byla potřeba sekce. Každopádně mě tam poslal gynekolog.
Stěžovací vlákno
Evaeva tak ja ani jedno:) ale stejne sem si strihla 3 ekg jeste pred porodem![]()
Evaeva ja byla u internisty na ekg a u zubare. Praktika jsem navstivila sama, protoze se mi nezdala vyrazka, kterou gyn. bagatelizoval. Ten me nabral, ale vysledky poslal gynekologovi ,ze to stejne nemuze posoudit, kdyz jsem tehotna.
Potrefenáhusa jak pise 711990 mezi tema prukazkama jsou rozdily, ja mam takovou velkou plachtu, graficky dost propracovanou, ale co se obsahu tyce, nic moc, praktik tam neni, zato tam mam seznam, co si mam vzit s sebou do porodnice (kterej je plnej reklamnich zbytecnosti).
Jos Jj, o zubari jsem vedela, tam jsem byla behem tehotenstvi dokonce dvakrat, potreti pujdu po sestinedeli. Moje zubarka je vyborna a hodne pecliva. Ale taky rikala, ze spousta žen to vubec neresi, prijdou az po porodu, ze je neco boli, a mivaji naraz pak i vic kazu.
Tulipe dik, jsi laskava :)
Myrtila Já jsem na zubaře zvědavá, byla jsem v dubnu, nějak tesne po karantene, nebo souběžně s? a dost se hroutil, kolik ho to za měsíc karantény už stalo, bez sestry, s prázdnou druhou ordinací
Lamicka mě to EKG dělal praktik. Ona je teda dost pečlivá, takže mi pro jistotu vzala i krev a moč a udělala rozbor toho, co dělal i gynekolog.
Potrefenáhusa No, ted na jare to bylo slozitejsi. Vim, ze se o tom psalo i tady, ze nekteri zubari neordinovali, v mym okoli kdo sel k zubari v te dobe, tak ti si pry spis stezovali, ze naopak pacienti se boji a rusi hlavne preventivni prohlídky. Sama jsem zvazovala, jestli zrovna k zubari potrebuju jit, byla jsem tam nekdy na zacatku dubna, tehotna jsem byla asi 7 tydnu a fakt jsem se bala, ze chytnu cokoli s horeckou.
Myrtila k zubari posilaji, protoze pokud by tam byl skryty zanet, mohl by se prenest na plod. Na jare to bylo strasny, naseho znameho osetril asi az 4. zubar, kteremu zavolal. Nase zubarka ordinovala, ale my byli skoro mesic v karantene, celou dobu jsem se modlila, aby nekoho z nas nerozbolel zub.
Lamicka S temi zuby, byly byste sokovane jak vypada chrup velke casti nastavajicich matek. Pokud jdou na sekci, tak projdou nasi ambulanci a nasledne rukama a fakt je to casto zazitek, deti musi byt proste odolne
.
Jinak zubare je dobre absolvovat, to urcite. Ja se nechala bez obav i zrentgenovat, tak ma clovek aspon trochu klid v dusi...
Stěžuju si, že se mám za měsíc vdávat a netuším, jestli to teda nakonec vyjde nebo ne. Obřad a párty bude v ČR, ale asi 30 hostů včetně mě a samba a jeho rodičů mají přijet z Rakouska. Už to dlouho vypadalo celkem OK a poslední týden tak blbý vývoj. A neudělám nic, asi můžu jen vyčkávat, jestli to třeba týden předem nebudu muset zrušit. Držte palce! Já jsem se zařekla, že zatím s přípravama pojedu dál, jako kdyby všechno mělo jít podle plánu, a až kdyby se něco opravdu stalo (zákaz akcí, vyžadované testy), tak začnu šílet a řešit to ;-)
viktorka_od splavu Ordinuje v Cernych polich? Tahleta je vubec kousek, prokazanou rakovinu leci vytazky z bylin..
A má monogram AM?
JanieB jo, bud optimista. Preju, at to vyjde bez komplikaci a odkladu.
Jos jo, ja myslim, ze deti budou odolne. Lezela jsem na Jip s fetackou. Dite krasne a zdrave, primar ji opakovane premlouval, az uz mu vybere jmeno. Ji bylo vsechno u zadku. Obcas si rikam, jak to asi vsechno dopadlo. Strasne smutny to bylo. ![]()
notna Covece jo! Mas s ni zkusenost? A?
Makara Jojo, zatím jsem. Už si dělám srandu, že kdyby zavírali hranice, tak si se sambem a jeho rodiči zaplatíme testy a oslavíme to v termínu a lokále s českou stranou a pak to doženem někdy pozdějc s rakouskýma kamarádama ;-) A máme naštěstí malou svatbu, jen těsně pod sto lidí, tak doufám, že pokud se budou zakazovat akce, tak jen třeba nad 100 nebo tak :-D
JanieB drzim palce, at to dopadne dobre!
JanieB malou svatbu? Tak v nasich koncinach je pocet kolem 50 - 60 povazovan za normalni a ke stovce je to uz vetsi. Mala je tak do triceti.
Makara ;-) V mém rodném kraji má každý velkou rodinu... když člověk napočítá 50 jen těch nejnutnějších příbuzných, děkuje všem svatým, že sambo je jedináček a jeho otec taky ;-) A ještě u nás každý chodí do tanečního souboru a jiných spolků, má velký okruh blízkých kamarádů, to je dalších pár desítek. Tady je průměr tak třeba 130-150 s tím, že když někdo přijde "Já mám bohužel místo jen pro 80", tak se reaguje "Aha, takže budete mít svatbu jen pro ty nejbližší" ;-)) Ti, co si nemůžou dovolit tak velkou svatbu, dělají často předtím pro kamarády "svícu", kde se sejde i 200-300 lidí.
Korona ovšem tomuto životnímu stylu moc nefandí :-D
Tak prvnacka uz ztratila cip na obed. Podruhe. No snad bude nekde ve skole. Poprve se ji vyvlekl, to chapu. Ted nema ani visacku s plysakem aby ho mela vic na ocich.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje