Dadoo na trojkách. Já jsem párala celé sedlo, blbě jsem ujmula průramky. Svetr pro vnučku krásný.
Šití, pletení, háčkování,...
Prosperina děkuji
Dadoo Moc pěknej. A z toho posledního vzorku si nedělej hlavu, vypadá to natolik zajímavě, že to jde vydávat za záměr. A s korálkama to bude fakt princeznovský (ta růžovofialová je moc pěkná, že to není přeslazený, ale má to správnej šmrnc.![]()
MP Meri Já jsem taky laik a několik lidí (opravář šicích strojů, kolegyně s mnohaletou praxí v šití a její kamarádka - učitelka na textilní škole) mi doporučilo značku Veritas. Koupila jsem Veritas Rachel a jsem naprosto spokojená.
Just me Prosperina dekuju
ddoufám, že bude spokojená.
Přes vánoce budu plést ponožky. Už jsem našla ten svůj popis.
Pohádky, ponožky, psi, procházky a pohoda. Mých letošních vanocnich 5P. ![]()
Potrefenáhusa ty jsi zlatá
. Moc dekuju.
Ja dnes dokončila svetr, dokoralkovala tak se asi od zítra pustím do těch ponožek.
Vlna dorazila, hedvábí na patu v barvě jsem taky koupila, tak už nic nestojí v cestě. ![]()
Chtěla jsem koupit vánoční body, ale nakonec jsem udělala šaty
Ještě mokré
Just me Dadoo Moc pěkné, všecko. ![]()
Já poslední dobou furt jen něco pářu a teď aktuálně trnu, jestli budu mít dost vlny na dokončení trika - jsem před koncem prvního rukávu a klubíčko se povážlivě tenčí, je otázkou, zda mi zbyde dost vlny na druhý rukáv. Při nejhorším budu muset trochu zkrátit tělo. Bych i dokoupila vlnu, ale na žádném eshopu ten můj odstín nenacházím - ani tam, co jsem koupila původně, už ho nemají. ![]()
Just me ňuňu
!!!
Potrefenáhusa Děkuju, taky si ten obrázek schovám. Já právě před časem párkrát pletla tu hranatou krabicovitou patu, jaká je i u návodů Drops design, ale nešla mi ta zaoblená "do trojúhelníčku".
Just me Ty jsou ale krásné! A svetr na předchozí stránce taky, i ten od Dadoo.
MP Meri Současný Singer by opravdu nebyla nejlepší volba, ani v těch vyšších třídách to dnes nejsou stroje, na kterých by si výrobce dával záležet. Ještě pár let zpátky to tak nějak šlo, sama jsem léta šila na Singeru odněkud z Brazílie, teď ho má maminka. Singery, které mi prošly v obchodě rukama v posledních letech, byly svorně čínské. Dobré rady už tu padly, Janome jsou báječné stroje, sama teď jeden mám (DX 603). A pak bych se přimlouvala za ten tip, který uváděla Brioso. Brother BN 27 je už léta vyráběný, vyzkoušený a oblíbený mechanický šicí stroj, poradí si i s hrubší vrstvou materiálu a je to celkem držák.
Věnuji za poštovné nebo osobní předání v HK. 
Potrefenáhusa Triss Jeee, ta pata zkrácenými řadami mi nějak ušla - a to je ta, co mě učila babička, já samozřejmě zapomněla, jak se to dělá, a nikde to nemohla najít. Musím si ji někam uložit. Díky!
U mě došlo na upárání pár cm těla, ale mám hotovo. Ještě to teda musím bloknout...

Panenka ten je skvělý! ![]()
Tak jsem ještě dodělal ke svetru čepičku ![]()

Dadoo Skvělý set. ![]()
Dadoo jsi šikovná holka ![]()
Triss Diky za zpetne ujisteni, ze jsem ten Brother tehdy mamce vybrala dobre ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje