monis Máš to moc hezký a navíc pěkná letní barva![]()
Šití, pletení, háčkování,...
monis tedy ta pasovka je úžasná
já nejsem schopná to takhle čisté zvládnout ![]()
Achjo, nejlepší je rozplést si do půlky svetr, odšroubovat jehlice, mrsknout s tím do skříně a nikam si nenapsat, na jakých jehlicích jsem to pletla![]()
Můžete mi poradit proč můj Singer nechce šít cikcak steh, ale jenom rovně. Mám ho horu let, v šití jsem docela zběhlá. Tahle závada se stala poprvé. Potřebuji něco obroubit.
Edit. Odpovím si sama , bylo to špatné napětí mezi horní a spodní nitě.
V listopadu jsem si naordinovala digitální detox a po večerech jsem dokončovala 1-3 roky rozvrtané mrtvoly. Dopletla jsem Oslo sweater a došila vlněný kabát. Mám splněno, můžu se vrhnout na cukroví
je tu dlouho ticho, tvoříte někdo něco?

moniskrasny kabát a svetr, jseš moc šikovná!
V listopadu jsem si naordinovala digitální detox a po večerech jsem dokončovala 1-3 roky rozvrtané mrtvoly. Dopletla jsem Oslo sweater a došila vlněný kabát. Mám splněno, můžu se vrhnout na cukroví
je tu dlouho ticho, tvoříte někdo něco?
ten kabát ma dostal, fantastické. obdivujem každého, kto toto dokáže. Strih si si robila sama? (ja vyšívam, občas šijem, ale teraz mám už dlhodobejšie zdravotné trable, tak nerobím nič).
monis obojí krásný a takový kabát bych hned brala. Je vidět, že to máš vždy pěkně detailně dotazeny.
Já bych tvořila hned, ale nemůžu se úplně teď rozhodnout co a když už se k něčemu priklonim, tak zase ztroskotam na výběru materiálu a plánování, kolik toho bude potřeba. Na to nemám dostatečnou kapacitu. Potřebovala bych, aby tohle někdo vyřešil za mě a hodil přede mě komplet materiál i s návodem.
monis Kabat i svetr jsou krasne!
monis krásný to máš. Já bych tvořila, ale není čas. Teď jsem začala plést svetr copankovym vzorem a připadal mi úzký, parat se mi nechtělo, tak mám pěknou čepici. ![]()
monis Pěkná práce! Svetr uz jsem vzdala, ten vím, že bych nedodělala. Ten kabát spíš
. Podšívkovala jsi?
Nemáte prosím tip na nějaký e-zdroj pro blbé, co by chtěli začít s pletením? Ideálně něco jak 'na tento svetr si kup tolik g této vlny a tyto jehlice a tady je videonávod pro pomalu chápající'. Hledám odkud se odpíchnout.
Krehutka návody Drops design, na YouTube tutorialy Vlnenych sester a pak Ravelry
Krehutkaještě mi přišla srozumitelná Katrincola.
Člověk se musí přenést přes to reklamní okénko, ale zas něčím se živit musí.
Potrefenáhusa continuity díky
, mrknu na to
Dcera chtěla začít háčkovat a donutila i mě.
Ten jeji žlutý zajíček je myslim roztomilý. Ten můj...![]()

Mulen
vypadají nunaci
Když si to uz jsem dala, narazila jsem na Twitteru na debatu chlapů, jaké mají "starosti" s manželkami, které po večerech hackuji a oni jim musí obstarávat seriály. A dva nasdileli tohle

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje