Haha, já zacala ponozkama a rukavicema, nenávidím ty dlouhý stereotypní kusy!
furt čekám po vzoru Dadoo , kdy půjde plest u těch dvou harantů a furt nic!!!!
Šití, pletení, háčkování,...
Potrefenáhusa já mám teď dlouhý stereotypní porady. Minulý týden dvě 4 hodinové. K tomu jsou ty dlouhý stereotypní kusy jak dělané. ![]()
continuity to pletení je k tomu ideál, třeba u siti už jsem to nezvladala, u pletení v poho
Můj první. Dokonale mi odvedl pozornost od všech posledních problémů a ty se dokonce mezi tím nějak samy utřepaly.
letolet ten je krásný ![]()
continuity děkuji
letolet wow ten je dokonalej!
711990děkuji
letolet ten je naprosto dokonalej ![]()
Já nakoupila půl almary vln a nějak mě to v létě nebaví.![]()
Kora děkuji. Ja potřebovala primárně vyvinout nějakou činnost, kde uvidím okamžitý výsledek a zamestnat hlavu pro mě něčím novým. Ale měla bych uplest ještě aspoň jeden, když jsem kvůli tomu nakoupila všechny ty jehlice..
letolet je nadherny. Podle ceho jsi pletla? Mam tento vzor na seznamu, ale jeste jsem se neodhodlala.
letolet diky moc
letolet ten je hezkej, pořád na mně vyskakuje na insta. Z čeho jsi pletla?
Já tu mám rozdělané tílko z hedvabí, tak doufám, že to dodělám, než začne září![]()

monis děkuji. Je to drops merino extra fine dohromady s drops Kid silk. Ale mrzí mě, že jsem nekoupila přesně podle návodu ten Isager tweed, byl by mnohem lehčí.
monis nemela bych strach, vždyť to vypadá, že půl tílka už je hotovo :) a má pěknou barvu
monis Není to Camisole No. 4 z Pure Silku? To jsem loni taky myslela, že stihnu do září. No a nosím ho až letos.
Ale já teda začala o dost později, tak přeju příjemné pletení, je to moc pěkný návod.
Evtum ano, je
tak dej fotku!
letolet Ten je moc krásnej :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje