rozarka Mně také. Je moc pěkný a přesně moje barvy![]()
Šití, pletení, háčkování,...
rozarka je hezký, opravdu stačí jednou vyprat.
Mrs.Robinson černá káva continuity , děkuji, tak velkou věc jsem nikdy nepletla a bylo to nekonečné. A to jsem měla v úmyslu vyzkoušet ten raglan, jestli bych zvládla na sebe. ![]()
Tak já jsem na jaro vybavená, teď by to chtělo to počasí...

monis jezis ja myslela ze sme v "co jste si dnes koupili"
wow
Z drops air si teď dcera (je jí 14) uhackovala vestu. Je to její první samoudelana věc na nošení. Na moje rady, že by se měla nejdřív naučit uhackovat třeba čtvereček nějak neslyšela :). A mě osobně překvapilo, že se dá uhackovat něco, co nevypadá jako háčkovaná dečka.
Přesně takovou bych potřebovala. ![]()
monis no to je dokonaly!
monis wow, to je oboje super!
monis Moc hezký to máš! A jaro už je skoro tady, já mu věřím. :)
monis ta vesta je skvělá
Já mám trochu hvězdnou mánii :)
Je jich rozdělaných několik, protože mi postupně docházely koralky. Ale už na mě čeká balíček nových v Zásilkovně.

monis Ta vesta je super krásná!
já zrovna dokončila tenčí rukavice pro sebe. Odklápěcí konce palců mají kvůli mobilu
.

A taky jsem zkusila to pletení obou palčáků naráz a je to super! Ušetří mi to všechno zapisování a polovinu otáčení! Bohužel si už nepamatuju, kdo mi tu s tím radil, abych poděkovala adresně... Ani to nahození nakonec nebyl velký problém.
Já mám trochu hvězdnou mánii :)
Je jich rozdělaných několik, protože mi postupně docházely koralky. Ale už na mě čeká balíček nových v Zásilkovně.
To je parádní
Výsledek ještě dlouho nebude, ale mám velkou radost z toho, že jsem se konečně rozhoupala a nakoupila všechno potřebné k pleteni a pustila se do toho. Je to pro mně ohromný relax, každé hotové oko jako okamžitý hmatatelný výsledek práce je strašně uspokojující. Nedávno jsem tady psala, jak jsem nabadala dceru, že by měla začít nejdříve delanim čtverečků, aby se to naučila, než se vrhne do celého dila. Tak určitěěě.. Teď si mě tím dobrá taky ![]()

letolet já nevím proč si všichni myslíte, že začít se má čtverečkem.
Já taky upletla začátek šály, to me nebavilo, takže rovnou svetr s docela složitým vzorem.
To už spíš teď nám trpělivost na čtverečky, když si zkouším nějaké složité, neznámé vzory.
To tvoje vypadá moc hezky. Nechce se mi do těch spletených vln, ale asi to přehodnotím. A drops má slevy, kdyby jste nevěděli.
continuity tak v reálu jsem se k čtverečkům taky nikdy nedostala
, ale dost možná mi to kdysi říkala babička proto, abych si to nezkoušela rovnou na jejím rozpletenem svetru. A díky, snad se s s tím do zimy poperu. Tohle je pro mě úplně nový způsob pleteni a to učení mě na tom baví nejvíc.
continuity začínat šálou, nikdy bych se plest nenaučila. Já začala cca ve 13 letech a to krajkovym vzorem. Takove pavoucky, nebo pecicky to dělalo. Ten vzor jasne vidim dodnes. Záda jsem předělávala 3x, ale v tom prvotním nadšení to vůbec nevadilo. ![]()
Dadoo jj, přesně tak. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje