letolet navod je primo na tu prizi, kterou pletu. U prednich dilu je rozepsany jen levy, u praveho je, ze se ma udelat zrcadlove k levemu plus knoflikove dirky. Asi se rozhodnu, az tam budu, jak pise continuity
Diky vsem za rady ![]()
letolet navod je primo na tu prizi, kterou pletu. U prednich dilu je rozepsany jen levy, u praveho je, ze se ma udelat zrcadlove k levemu plus knoflikove dirky. Asi se rozhodnu, az tam budu, jak pise continuity
Diky vsem za rady ![]()
Friga tak uzavirej na jedne strane z licu a na druhe z rubu celkem 2x. Rozhodne bych nic nestrihala.
monis dobre, dik. Ja to tak udelam a uvidim, jak to bude vypadat. Ja jsem zvykla z siti, ze i 0,5 cm je videt a ramena mam stejne vysoko, takze se trochu obavam, aby to nebylo videt i v tom upletu. I kdyz ta prize je spradena dost volne, je z hodne tenkych vlaken, ktera jsou jen lehce stocena, takze je dost splyvava.
chtěla bych si uplést tenhle svetr a nejsem si jistá jakou vlnu. Ta Drops mě moc nepřesvědčila z předchozích pokusů. Možná si napíšu Ježíškovi, ale poradíte o co?![]()

Mulen jaka je to sila prize, velikost jehlice?
monis pisou tam jehlice 8 a prize C+C nebo E
Mulen no to je dost, v teto kategorii tip nemam. Ja pletu max na 5 mm
Divala jsem se, ze v navodu maji Drops Air + Brushed Alpaca, ty nejsou zrovna spatny.
monis to by bylo fajn, já pletla z Drops Wish a ta hrozně žmolkovatí a Drops Snow, ta je zase moc taková tuhá po upletení.
Mulen nebo mne jeste napada Knitting for olive Heavy merino (ja vim, ze to tady furt cpu
)+ nejaky moher, ale to nevim jestli na ty 8 mm bude stacit.
Drops Snow mi ani neprijde jako odevni prize, ale tak na deky, jak pises, je to jako prkno.
monis a ja mam z toho celej svetr
, mozna zkusim uplist znovu i ten. Z něčeho jiného. Až našetřím..
Mrknu na to Heavy merino
Mulen podle ten svetr bude hrozně tlustý, na uvaření.
Jinak že Snow mám deku a je super. Dělala jsem dítěti svetr, a ani nešlo o to, že je tvrdý (ona chtěla svetr z tlusté vlny), ale byl příšerně teplý.
continuityz které vlny myslíš, že bude na uvaření? Heavy merino nebo z té Drops Air + Brushed Alpaca?
JInak nevím co s tím svetrem z Drops Snow, takovou práci mi dal a je fakt jak prkno![]()
Mulenteplé bude cokoliv z vlny tloušťky E a ještě copankovym vzorem.
Ten hotový svetr možná ještě povolí, nebo mně napadlo,jestliml si to neutahovala moc? Toto je moje deka ze stejné vlny. Popsala bych ji všelijak, ale ne jako prkno.

Mulen ja ted pletu vestu na 8 mm jehlicich z tehle vlny. Kupovala jsem tu zelenou, co je ve sleve. Plete se z ni dobre, jen se obcas deli na vlakna, ze se mi povede ji rozpichnout. Na jare jsem si upletla na 8 mm jehlicich svetr z Malabrigo Mecha, ale to uz by asi na copanky nefungovalo, vysledek je hodne volny a splyvavy. Jinak svetr bude tlusty, ale pak podle me zalezi, co budes nosit pod nej a na nem. Ten na jare pleteny nosim na kosilce a s lehkou bundou nebo i bez bundy i v teplotach nad nulou, v lehkych mrazech si vezmu rozepnuty trenchcoat a salu.
continuity mozna
Neni uplne jak prkno, ale je dost tezky a tuhy.
Friga Kouknu se. Z te drops wish jsem taky pletla copankovy svetr, jenze se mi nelibi, jak ta vlna po case vypadá. Mozna by stacilo ji ale odzmolkovat![]()

Mulen to stačí odzmolkovat, nejlip tím hřebínkem. Za mně nová vlna zmolkuje téměř vždy, jediná z dropsu, která min, je Tweed.
Mulen Svetr vypadá krásně, udeří mrazy a budeš ráda, jak je kompaktní. Nebo na teď jako svrchní vrstvu?
Mulen Kdysi jsem upletla dceři svetr, kterému se neřeklo jinak, než neprůstřelný svetr :-D
Jitka77 diky![]()
Mrs.Robinson ja takovej nedopatrenim vyrobila vypranim![]()
Krásne veci sú tu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.