Mulen ja som teraz tak malému rukavice vyrobila. Merino. Ale pochvaľuje si, že sú teplučké.
Šití, pletení, háčkování,...
Mulensvetr vypada krasne!
Neviem, či na to zakladat vlastne vlakno, ked ide len o jednu moju zaciatočnícku otázku, tak to dam zatial sem a "vedla".
Pracuje tu niekto s koralkami?
Videla som tie snury uz navlečenych polodrahikamov a rada by som sa spytala, ako narocné je spraviť decentne ukoncenie a zapínanie?
slniecko neni, potrebujes zamackavaci rokajl, kleste a to zapinani (koupis v nejakym rukodelnym shopu typu stoklasa apod.)
lanko ci snurku, co jsou na nem ty polodrahokamiky navleceny, protahnes zamackavacim rokajlem (kovovej malej koralek), navliknes jednu cast zapinani, provliknes rokajlem a nekolika polodrahokamiky zpet, klestema rokajl zmacknes na placicku, zbytek lanka ustrihnes. totez na druhy strane
moora vďaka, idem to niekde objednať, to vzyerá zvládnuteľne!
Mulen Ten je!!
Rozhodla jsem se po letech, že začnu znovu plést. Kde bych prosím našla nějaké návody na pletení? Něco jsem vyhledala, ale moc se mi ty věci nelíbí. Máte nějaké oblíbené a hlavně vyzkoušené návody? Kdyby byly česky, bylo by to fajn.
chocholka Co Drops: https://www.garnstudio.com/home.php?cid=24?
Jsou česky a zadarmo, já jsem byla spokojená.
Anema prohledám, děkuji moc.
Upletla jsem si vestu. Prize je Lana Grossa Vintage Superchunky a model z jejich stranek primo pro danou prizi. Trochu jsem upravila zpusob ubirani ok, ten v navodu nebyl symetricky. Knofliky jsou stare perletove, z domacich zasob, nejspis prvorepublikove. 

Friga teda ta je skvela!
Friga Ta je!
Friga teda to je moc hezky provedené! A je to ten kousek, u kterého jsi tady rešila to ubírání? Jestli ano, tak se to povedlo.
711990 Sweet Potato diky moc!
letolet taky moc dekuju! A ano, je to ten kousek, se kterym jste mi tu radily ![]()
Dcera si přeje k narozeninám šicí stroj, baví ji hlavně šití a přešívání triček a mikin, takže hledám něco, co zvládne šít i úplet. Máme doma letitý Lucznik, na něm šít umí, ale tento stroj zvládá šít jen dopředu dozadu, úplet vůbec. Máte někdo doporučení na nějaký hobby šicí stroj, dá se koupit tak do 5 - 6000?
letolet já bych poradila značku Janome, mám šicí i overlok a jsem spokojená. Cenové rozpětí tam je velké, myslím už od 4000
rozarka děkuji za nasměrování na značku.
Upletla jsem si vestu. Prize je Lana Grossa Vintage Superchunky a model z jejich stranek primo pro danou prizi. Trochu jsem upravila zpusob ubirani ok, ten v navodu nebyl symetricky. Knofliky jsou stare perletove, z domacich zasob, nejspis prvorepublikove.
To je perfektní práce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje