Panenka no prave, ze vecer upletu ctyri radky a jde to hrozne pomalu.
Šití, pletení, háčkování,...
Panenka dekuju! Ono u tech druhych saty trosku vykukuje sikmy prouzek, ale moc videt to neni, jen o tom vim :)
continuity To je ten řádek pak opravdu nekonečný!
Friga Jo, to je důvod, proč všechno furt předělávám... protože já o tom vím. Perfekcionismus může být pěkné prokletí. ![]()
Z jiného soudku: děvčata, zvláště asi Potrefenáhusa, ale jinak kdokoli kdo máte zkušenosti s objednávkou z Vlněných sester... jak dlouho obvykle trvá doručení? Přemýšlím, jestli to stihnu vyzvednout.
Panenka rychlovka! ![]()
Panenka ale zkus jim napsat a zeptat se, určitě ti daji vědět
PotrefenáhusaDík , tak já jdu do toho. ;-)
Panenka ja tam objednavala jenom jehlice a bylo to hned. Myslim, ze to poslaly ten samy den a Zasilkovna je rychla.
continuity Taky díky za ohlas, už mám objednáno.
On je večer, takže nečekám už dnes žádný další vývoj (krom toho, že přišlo potvrzení objednávky z automatu). Uvidíme, co bude zítra.
Panenka ja objednavala nejak pred obedem. Dala jsem to tusim dobirkou, aby to prave mohly poslat hned.
continuityDobírku mám taky, tak snad to půjde dobře.
Prý odesláno, tak to je celkem fofr!
Panenka jsou to srdcařky :-)
Friga Ty druhý jsou parádní. Musí se pěkné nosit. Jsi šikovná, sluší ti ![]()
rozarka dekuju!

zistila som, ze som uplne nemozna, co sa tyka nahravania fotiek. takze popis v osobitnom prispevku:-)
konecne som dokoncila sveter, co som sa vas nan pytala asi pred 2 mesiacmi, teda je to nieco uplne ine, ako som povodne zamyslala, ale nevadi. vzor som obkukla na pintereste a ostatne kalkulacie som si robila sama, ale viac uz sveter bez navodu robit nebudem. a pozeram na to ukonecnie okolo krku a dufam, ze sa to opratim troska este usadi
Doma!
To byl ale fofr!
Ten vzorek je hezky.
ja jsem si vzdy vsechny svetry prepocitavala, nebo.to.alespon prubezne zkousim, kdyz uz pletu podle popisu Ted jsem pletla detem podle navodu a oba dva jsem musela trochu prispusobit, aby jim byly, i kdyz zkusebni vzorek byl velikostne v poradku.
Uvidis, jak si to sedne, ale to uzavreni kolem krku bych asi predelala. Tak by voko by to asi chtelo ubrat nejake oka (mozna az 1/4 a udelat tam par radku patentem, klidne ten samy, co mas na rukavech). Asi bych zvazila jiny typ uzavreni, aby to tak neodstavalo.
Chce to zkusit, zas tak moc neriskujes?
Panenka co z toho bude?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje