Knihy - co jsme přečetli, doporučení...

09. srpna 2014 03:09
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:11

Fakirka sranda ako to ma kazdy inak.. Co si spominam,  tak mna dost pohltila prva polka knihy,  niektore sceny ma donutili nahlas sa smiat.  

Teda edit. Bavila ma kniha az do konca (az na niektore momenty) ale druha polovica sa mi uz trochu tahala (nejako ma tam nebavila ta Kanada) 

Offline Ounz
20475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:23

Fakirka sem ráda, že tě Owen nakonec nezklamal 

Offline Ounz
20475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:24

nolita si toho přečetla docela dost :) dobrá zpětná vazba, něco z toho sem nečetla. Na Murakamiho se taky tešim, přeju si ho pod stromek..

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 20:03

Dočítala som Artemis od Weira, ale musím povedať, že po Marťanovi celkom kruté sklamanie. Akurát lacné vtipy a neustále sexuálne narážky, ktoré vyznievali dosť rozpačite vzhľadom k tomu, že rozprávačkou je žena... Kľudne som si to mohla odpustiť, ale aspoň sa to čítalo rýchlo 

Ešte som si dala Tady byla Britt-Marie, fajn oddychovka, ale až trochu moc okato podobná Ovemu... 

V poslednej dobe mi akosi nič nevyhovie... Už by som sa mala fakť pustiť do toho Murakamiho, čo čaká na poličke, nech si spravím chuť 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 21:55

Ounz tak ono kromě toho hájíčka to byly vyloženě oddechovky, takže se to četlo rychle... a ten hájíček se taky četl dobře.... 

ještě tedsa čtu laskavé bohyně, ale to jde naopak celkem pomalu ...

já murakamiho taky asi pod stromek, ale nevím, zda to vydržím... ale je fakt, že čas docela letí a bude to tu co by dup :-)

Offline Ounz
20475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 21:56

nolita já se k bohyním chci vrátit, sem je odložila, neměla sm vůbec čas a to přerušovaný čtení nebylo ono..hájíček čeká ve frontě, tak sem taky navnaděná..

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 22:08

Ounz mě ty bohyně moc nenadchly upřímně, už jsem přes půlku, tak je dočtu, ale říkám si, že by možná byla lepší nějaká nebeletristická kniha... hájíčka zkus, myslím,že by se ti mohl líbít... 

Offline Ounz
20475 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 22:13

nolita ok, dík :)

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 08:58

Četl někdo posledního Keplera? Stojí to za to?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:03

brrr Já, za mě super!

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:16

Mutziputzi Ok, vypadá to, že mám plán. Dočtu Reynky a jdu na to.

20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:18

brrr Fakt je to dobrý, nedávno jsem ho tady promovala a už nevím kdo se na základě mojí pochvalný recenze rozhodl, že nebude číst nic co já doporučím, lidé jsou holt různé, ale mě to fakt moc bavilo.

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:24

Mutziputzi Hele, o hlavu ti to fakt nepojedu omlátit, pokud se mi to nebude líbit. Si trochu z ruky. Ale mám pocit, že jsem někde četla nějakou recenzi a pisatel se tam vyjadřoval, jako že nuda. Mám Keplery všechny, čtou se dobře, ale připadají mi trochu kolovrátkovi, takže jsem mírně zakolísala.

20970 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 09:25

brrr nemyslim, že to je nuda, řekla bych, že je to jedna z lepších od nich

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 10:21

brrr v Lazarovi mě trochu prděla zápletka, resp. postava vraha, ale kolegyně z toho byla zase nadšená, tak si vyber.

Nudný mi to nepřišlo, zhltla jsem to za dva dny.

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 21:07

nolita Vidíš a Gaidžin se mi z celé te asijské ságy líbil nejmíň :-) 

Jinak co se Hany a podobných témat týká, na mě takhle kdysi zapůsobila Androníková a Zvuk slunečních hodin. Myslím, že se mi tu knížku asi nikdy nepodařilo úplně vypudit z mysli. 

Offline brrr
12302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 22:22

Mutziputzi OliveOyl Jdu do toho, dík.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 22:46

Garfie tak ja z te asijske sagy nic jineho necetla, nevim, zda by se mi gaidzin libil i dnes, fakt je to asi tak dvacet let, co jsem cetla tu prvni cast, takze si to musim pripomenout... podle vzpominek lepsi nez sogun, ale neni to overene... toho soguna ctu tak nejak, at vim, jak to skonci, ale neni to ten pravy pozitek ze cteni...

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 08:20

nolita Já mám nejraději Tchaj-pana, ale asi to mám tak jako ty, četla jsem ho jako prvního, možná víc než před dvaceti lety a mám to zafixované jako super knihu, do hlavního hrdiny jsem byla trochu zamilovaná  Těžko říct, jak by se mi četl dnes. 

Online continuity
42716 příspěvků moje polička 23. listopadu 2018 22:23

Garfie  taipana jsem cetla minimalne 10x, mnohe pasaze umim dodnes zpameti, to uz jsem pak zvladla jenom s Vecne spievaju lesy.