Garfie umpalumpa Mluvící balík jsem jako malá také četla několikrát a moc mě to tehdy bavilo. Tak bych ji ráda měla. A pak jsem v antikvariátu ulovila ještě jednu knihu, kterou jsem měla moc ráda ... ![]()

Dneska jsem přečetla Zvuk slunečních hodin od Andronikove.
Nádherné. Smutné, ale moc krásné.
Jen se nedej odradit, začátek je nudný, ale dobře se to rozjede. Od Daphne mám ještě ráda Obětní beránek, Dům na pobřeží, setřenka Ráchel, Francouzova zátoka (romantika jak vyšitá) a další na mě ještě čekají, a taky, to jsem ani nevěděla slavný horor Ptáci je inspirovaný její povídkou, to je taky fakt dobrý
Dalia presne tenhle Mluvici balik jsem koupila pro dceru, ale ten nedam ani za milion, promin... ![]()
a Vodnicek byl muj moc oblibeny z detstvi, jeste ho mame, ty ilustrace... ![]()
Pavlena Ano, jsou tam nádherné ilustrace.
Dočetla jsem Smrtící bílá
mno, do strany 306 je to pěkná beletrie, až love story, ten popis situace by se dal zvládnout za 50 stránek. No pak se teda něco stane a začnou to vyšetřovat. mno....
jakože přečetla jsem to, ale že bych si řekla WOW, to teda ne. na mě až strašně moc zamotaný a zdlouhavý
martek01 ja se k tomu asi vracet nebudu, vubec me to nechytlo.
Mam ted na vyber detektivek smulu. Nemuzu se proukousat ani tou, co ctu ted (sest ctyri od nejakeho japonce). Jsem asi na strane 300 a teprv zacina zapletka. Do te doby jen politikareni mezi ruznymi oddeleni policie, hierarchie, kdo se komu poklonil a tak:) Jako na jednu stranu je to kulturne dost zajimave, ale strasne blbe se to cte, asi za to muze i preklad a pak to, ze tam je bilion postav, ktere maji strasne podobna jmena.
Gatita jako od tý druhý půlky to je už pěkný, jen se k tomu pročíst mi dalo dost práce
Magráta vyčkej do strany 306 ![]()
Dočetla jsem před pár dny Hotýlek od Mornštajnové a Dravce od Epsteina. Mornštajnová super, líbí se mi od ní všechno. Úžasně čtivé, baví mě to. Dravec dobrý, trochu jsem se toho tématu bála, domácí násilí z pohledu týrané ženy, tyrana i dítěte. Ale dobrý.
Jinak si teda chci postěžovat, že mě hrozně mrzí, že ani jedno z mých tří dětí (19, 12, 9) nemiluje četbu tak jako já
. Já knihomol od první třídy dodnes, dětem odmalička kupuju ty nejkrásnější knížky, co na trhu jsou, hodně jsem jim četla, snažila se je k tomu přivést....no někde jsem zřejmě udělala chybu. Radši lítají venku nebo si doma sednou k počítači
. Děsná doba toto. Bohužel od matek jejich vrstevníků slyším to samé. Viním teda trochu i učitelky, že těm malým dětem nedávají vůbec povinnou četbu, my ve škole ty knížky rozebírali, psali referáty. Ať si klidně vyberou vlastní knížku, co chtějí, ale ať hlavně čtou! Dost mě to mrzí, protože to čtení je hrozně důležité.
vanilka jeste vydrz, muz zacal cist az nekdy v 16, do te doby vubec a dnes bez knizky nevyleze z domu.
Ja ctu, ale hrozne narazove, puberte me od knizky neslo dostat, ted uz od dovolene ctu max noviny. Pak to na me prijde a dam treba pet knizek za mesic.
Jinak tem mensim muzes jeste klidne cist ty. Ja mam akorat hrozny problem najit neco, co by je bavilo obe, ted teda jedeme Skytaka, tak mam na chvilku vystarano, ale mam pul police knih, ktere ty obludy poslouchat vubec nechteji. Takove ty stare klasiky jako pipi nebo vlastovky je vubec nechytly.
Místní dámy/mámy (malých dětí), pořídily byste dětem tuto knížku?
Samantha Já ne, myslím, že s dětmi mluvím dost otevřeně, když je něco zajímá, ale tohle mi přijde, jako bych jim něco vnucovala-a třeba na to nejsou vůbec zralé.
vanilka Souhlasím s continuity , moje děti jsou teda čtenáři, ale třeba neteře začaly číst až jako starší. A těmi mladšími můžeš číst třeba na střídačku-ty kapitolu, druhou ony....
martek01 Smrtící bílou čtu - na str. 306 ještě nejsem, ale líbí se mi to. Proč se pořádně neporýpat ve vztazích
?!
Samantha Asi ne. Ale ne proto, že by se tam zmiňovala masturbace, ale protože mi to připadá hrozně blbě napsané (a pokud bych to četla nahlas, tak bych asi měla záchvaty smíchu, pardon). Ale usuzuju jen z té ukázky v Tvém odkazu.
Samantha Souhlasím s již řečeným, přijde mi to trapně podané.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.