Daphne je super, jedna z mých nejoblíbenějších. Mrtvá a živá je naprostá klasika, Hospoda Jamajka dobrá... můžu doporučit snad úplně všechny, zdá se mi jedna lepší než druhá: Králův generál, Hladový vrch, Únik, Sestřenice Rachel, Dům na pobřeží (moje favoritka, trochu zvláštní)... a pozor - napsala taky Ptáky (zfilmoval Hitchcock) a jiný povídky... ráda ti nějaký pošlu, kdybys chtěla! Protože komu se líbí Daphne, je můj člověk ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Pokud vás někoho zajímá téma, je to to nejlepší co jsem četla.

taky trochu dějin - doporučuju
barbucha Barb, takovou nabídku neodmítnu.
Daphne se mi moc líbí.
Cop - super
Jak ti zmizet ze života - pro mě to bylo hrozně nudné, dočetla jsem jen pro formu
Starý kraj - moc se mi to líbilo
Smrtící bílá - opět mě to bavilo
Teď čtu Marokánku, vypadá to dobře a čeká na mě Teorie podivnosti :)
Zu teorii podivnosti prave čtu a přijde mi to boží
Potrefenáhusa já se na ní těším moc, mám i s autogramem, ale nařídila jsem si nejdřív dočíst Marokánku, je to první ebook z knihovny a v jejich aplikaci se mi hrozně špatně čte, ač se mi zatím příběh zdá dobrej. Ale zvyklá jsem na papírový a na Kindle, na tom telefonu nebo tabletu je to špatný...
Teorii podivnosti jsem uz zminovala - fakt skvela zajimava knizka, ktera mi zustala v hlave :)
Prave ctu Alias Grace, poutave, libi se mi vykresleni te doby, moralka, spolecnost, psychiatrie v plenkach... Jsem asi ve tretine, zatim to ma spad a jsem zvedava na dalsi vyvoj.
Tulipe mne se moc libil serial, ale do knizky uz jsem se zacist nedokazala a to me mrzi:-/ mozns to zkusim znovu, diky za inspiraci:)
Tulipe mne se moc libil serial, ale do knizky uz jsem se zacist nedokazala a to me mrzi:-/ mozns to zkusim znovu, diky za inspiraci:)
Já Alias Grace oložila, nedokázalo mě to nějak chytnout....možná tomu dám ještě šanci. Teď čtu Hybatelé od toho chlápka, co napsal Atlas mraků( mám vokno na jména) a fakt se mi to líbí.
těším se, až do sebe všechny ty krátké příběhy zapadnou.
Já čtu Předčítače, zatim se mi to líbí moc.
mě ta teorie podivností nakonec ne že zklamala, ale čekala jsem víc... to, co na té knížce bylo nejprve zajímavé, se pak pořád opakovalo a nic moc nového nepřislo, takže mi to přišlo na takové slabší v tomto... a ta pointa toho příběhu ohledně ztraceného syna byla za mě wtf - myšlenka OK, ale to zpracování fakt ne... nic jiného psát nebudu, protože by z toho někdo mohl něco vydedukovat, tak ať to není spoiler...
nolita nepis, já ještě čtu
Ale trochu mi přijde, ze to před koncem ztrácí tah
Potrefenáhusa neboj, nebudu :-)
nolita jo, ten konec byl WTF, ale to už mi prozradil někdo predtim, tak jsem to čekala.. a nezkazilo mi to celkový dojem z knížky
Tulipe ja nemuzu ani napsat, co mi na tom vadilo, to bych prozrazovala.... musime pockat, az to vsichni doctou:)
Ounz na toho se chystam, videla jsi film?
Docetla jsem na dovolene Invisible monsters od Palahniuka, dobry to bylo, klasicky sokezni, coz clovek u nej asi predpoklada, par dobrych zvratu (cesky Neviditelne nestvury), za me dobry.
A docitam Kinga Cernocerna tma, soubor 4 povidek. Taky dobry, prvni se trochu tahne, ale je dobre vykreslena a docela plizive desiva - 1922. Druha Big Driver ma vetsi spad. Fair Extention predvidatelna, ale napsany je to dobre a teda fuj ten "obchod" je drsnej. POsledni Good Marriage jsem jeste nedocetla, vcera jsem usnula po 35 hodinach na ceste, ale zatim super.
0zero7 ne neviděla. Mi to nějak uniklo až mi rodilá mluvčí řekla, že to je dobrý na čtení v nj, tak sem to koupila s zatim dobrý. Sem tak před polovinou..tys viděla?
Ounz nevidela. On je uz starsiho data, ale chci si to napred precist. Rikas ze dobry jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.