moora Jsem veletupá - nemám....![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Dnes jsem to dala na druhý pokus. Julie zmiňuje region, kde spisovatel žije, a ostrov, který souvisí s jeho dílem. Julie i Forrest dále odkazují na názvy knih. A některé se fakt blbě kreslí.
Malvin Pořád málo....
Hanka H Autorova nejznámější kniha je zfilmovaná.
brrr Já se fakt asi dneska zahrabu, stydím se .... nemám.
Hanka H Díky autorovi se teď někteří bojí do hor.
Hanka H stat, kde autor žije, je to ten Česku nejbližší. Jeho knihy je dobře číst s rozsvícení lampičkou.
Jsem neuvěřitelné pako
! Zadávala jsem špatnou podobu křestního jména. Děkuji všem za trpělivost!
Uf. Děkuju všem. Mám to
Diky vsem, tenhle autor by me asi nikdy nenapadl. Prijde mi malo svetovy, nebo jak to rict.
boze ja furt netusim![]()
711990 Pise jak na bezicim pase "radobyhorory" a pak ma jednu knizku, co uplne nezapada. Necetla jsem, ale mela by byt snad vyrazne lepsi nez ty ostatni. Jo a vsechny maji takove nanicovate jednoslovne nazvy (ty horory).
Jos diky, ted mi to konecne seplo a vygooglovala jsem, ale v zivote sem o nem neslysela:D
brrr dík, tohle mi pomohlo, dneska jsem veletupá!
Hlásím, že dnes je to lehké.
Napoveda: určit si, kdo je tvor-stavitel, který je odměnou mladému člověku. Při určení pomůže poslední slovo třetího řádku.
Malvin haha dneska to fakt slo hned:)
Malvin mohla bys svy napovedy skryvat, prosim?
moora mohla, ale nevím, jak
. proto jsem ji označila, aby, kdo nechce, nečetl.
Malvin ono to skoro nejde necist. Napovedu skryjes tak, ze vyberes barvu pisma, treba bilou (to je to A v nabidce, klikni na sipecku vedle a vyber barvu) a podklad stejne barvy (to je to A v sedivem ctverecku hned vedle). Nebo vyber jen cerny podklad a pis. bude to vypadat pak takhle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025