moora Každopádně jsem vděčná za každé odpoutání od současné mizérie - i když připomínkou takovýchto titulů. A je pravda, že kolikrát člověk zavrhne to první, co ho napadne - vyhodnotí to jako příliš jednoduché - to se mi stalo s prvním titulem
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Trochu se vmezerim s knihami. Nejak nemam naladu na cteni, tak jsem si vyposlechla rozhlasovou verzi Bile nemoci s Hrusinskym v roli Galena
. A ted doposlouchavam Svedomi proti nasili od Zweiga. Zastrelte me nekdo rovnou! Oboji samozrejme naprosto brilantni, nadcasove a desive.
Koupila jsem si včera Malý život a hodně se těším. Myslím, že i tady se o té knize mluvilo hodně pozitivně
Knihkupectví Martinus upravilo názvy knih..

Dadoo nechápu...válka je teđ trezorové slovo či co?
stes ne, je to vtip
stes trezorove slovo v Rusku. Martinus akcentuje absurditu té absurdity. ![]()
Jos Já teď potřebuju samé banality, tak poslouchám "psychothriller" - Terapeutku od Heleny Floodové.
Je to teda dost hrozný. Že to není děsivé a zbrocené krví mi nevadí, to nemám ráda. Ale je to neuvěřitelně rozvleklé a nesmyslně a naprosto nevěrohodně se chová nejen vypravěčka, ale i policisté.
Váš muž byl zastřelen.
Můžu ho vidět?
Ne, nejsme si ještě jisti, jestli je to fakt on. Až po identifikaci.
![]()
V Hrdinské pětce mi to dnes po třetím přečtení docvaklo.
Sweet Potato divne, ze? a co teprve zaver :)
Malvin Taky mam :)
Sweet Potato baltik Taky jsem poslouchala a taky mi to přišlo přitažené za vlasy.
ja furt nic, jsem marna
711990 pokud jsi v dětství sledovala Vegu a Magion, tak určitě znáš.
Malvin je to blby, ale narodila jsem se trochu pozdejc:D
711990 tak já myslím, že tenhle dětský seriál je evergreen a vysílají ho i teď. Aspoň doufám, patřil k mým oblíbeným.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025