Knihy - co jsme přečetli, doporučení...

09. srpna 2014 03:09
Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 27. července 2026 13:16

Sweet Potatojá se to číst teprve chystám...mě to v té zvukové podobě přišlo místama drobátko nepřehledný. Tak si slibuju od čteného, že si to víc užiju.

Je tam k poslechu víc věcí, pokud někdo rád poslouchá - někdo tu zmiňoval tu Scarlett Wilkovou - Vekslačka, taky tam bylo Když přišli psi, ale to už je asi pryč. Pak Zloději zelených koní, Den trifidů , několik věcí od Vaculíka, Saturnin...

Online Sweet Potato
40451 příspěvků moje polička 27. července 2026 14:04

Lenka22Někdy si nevyberu, teď nevím, co poslouchat dřív. Ještě mám rozposlouchánu Vaculíkovu Starou postel, ale tu fakt jen do sluchátek.

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 27. července 2026 19:45

Sweet Potato přesně, já taky nevím, co dřív vybrat, a někdy není co poslouchat.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. července 2026 19:57

Sweet Potato Ignus jsem poslouchala v audiu. Vsuvka pro vsechny, v klubu audioteka byva vse od Klabouchove, treba Ignis snad po pul roce max. No a poslouchala jsem hlavne pri venceni psa, pekne v pri soumraku, nebo nekdy i uplne za tmy s celovkou.  Ale zas tak desive to neni, doporucuju vsem. Zalezi na okolnostech. Uz nevim, co jsem to poslouchala nekdy pred dvema lety. Ale byla uz tma, padla mlha, ze nevidite na 5m a byli jsme s Lancelotem u byvaleho polorozboreneho hotelu tady u nas. No a jen to uplne cerne funici zvire a ja, s tim ze on vzdycky nekam odbehl , no to uz jsem sla rada domu, i kdyz verim ze nejaky bezkar vy se nas bal jeste vic. 

Ja ted na doporuceni zacla poslouchat podcast Zdislavy Pokorne tykacuv svet. A v knize opet denik N o Vymarske republice. Nko ted jede

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 27. července 2026 20:43

Marbuša to bohužel není 19. místo, ale pozice. Což jakoby znamená, že to je 19. místo na každý jeden svazek. Takže 19x20

Edit: jestli je to teda MKP

Offline Marbuša
1425 příspěvků moje polička 28. července 2026 07:55
Online mirajo
2672 příspěvků moje polička 28. července 2026 12:38

Lenka22 Pro me je v audiu bohuzel neprehledna snad jakakoli kniha. Asi mam nejakou poruchu sluchovyho vnimani, soustredeni, ja se proste ztratimPotrebuju videt veci napsany, kdyz uz ne nakresleny

Offline Lenka22
2649 příspěvků moje polička 28. července 2026 12:50

mirajosoustředit se na audio musím taky, ale většinou mi to zvláštní problém nedělá ..až teda pokud je v knížce změť jmen, nedávno jsem poslouchala islandskou audioknihu, tak v těch jménech a kdo je kdo jsem celou knížku tápala :-) Kdybych to četla, tak si to přiřadím líp.

Offline Magráta
8132 příspěvků moje polička 28. července 2026 14:44

Ounz potvrzuji, že ignis f za to stojí

Jos já jsem Zlou babičku naopak nedokázala dočíst (odehrává se ve vsi, kam jsme se přestěhovali, ale to asi není ten důvod :-D Jinak Kůtová ji byla představit na tzv. Svinenském čtení, minulý týden  (a má pěknou výstavu obrazů v kostele ve Klení, kdyby to někoho zajímalo)

Online Ounz
20536 příspěvků moje polička 28. července 2026 15:09

Magráta díky! 

Online Sweet Potato
40451 příspěvků moje polička 28. července 2026 15:13

Jos Zdíša (já to nevymyslela, sama e tak představuje) je fakt dobrá.