continuity Prameny nejsou horor. Jen marnost a beznaděj.
Ignis f. bylo pro mne asi strop. Vonu zkoušet neplánuju.
continuity Prameny nejsou horor. Jen marnost a beznaděj.
Ignis f. bylo pro mne asi strop. Vonu zkoušet neplánuju.
continuity Horory nečtu, detektivky jo, ale ne drastické, Prameny to splňují, já myslím, že budeš spokojená! :-)
Sweet Potatoúplně pro mne ![]()
Já si vybírám pozitivní literaturu, se silnými hrdiny, kteří hravě překonají všechny nástrahy. Na marnost a beznaděj si dnes stačí otevřít noviny.
continuity Jo! A padouch musí být po zásluze potrestán!
Já si vybírám pozitivní literaturu, se silnými hrdiny, kteří hravě překonají všechny nástrahy. Na marnost a beznaděj si dnes stačí otevřít noviny.
Seš můj člověk! ![]()
DruIdej nějaké tipy, ja v té běžné aktuální beletrii fakt složitě hledám něco v tomto smyslu, pozitivního a zároveň ne úplně blbého. Naposledy mne hodně bavila trilogie století od Folleta.
Mne ani nevadí tragický konec postavy, když je to se ctí, ale otravuji mne ti sebespytujici hrdinové motajici se v kruhu. Třeba Slepá mapa byla dobrá až po Anežku. Jako dočetla jsem to, ale s velkým sebezapřením a když už, tak bych přijala jiný konec.
Tak mi letosni favoriti za prvni pulrok:
Herman Diaz: Rust
Martin Macinnes: Povzneseni
Yeal van der Wouden: Zatisi
Patric Gagne: Sociopatka
Anna Gablerova: nepisu to pro nikoho, jen pro sebe
Chiara Valerio: Kdo mluvi a kdo mlci
Rebecca Makkiova: Ohromni optimisti
Chloe Daltonova: Zajic a ja
Sweet Potato ja ted precetla Ducha Pankrace a na Vonu se asi chystam, s nejakym odstupem. Jsou to depky, i kdyz mi tam kapicku vadil ten lehce patos. Pak jsem cetla Zlou babicku a to bylo bez vyhrad. Moc povedena zalezitost.
vanilka To je zajímavý s tím Torčíkem. Já ho úplně hltala. Možná je to generační (to nemyslím nijak hanlivě).
Araneldíky!
Přečetla jsem Pomalost a z těch přeložených Kunderových románů bych asi doporučila spíš Slavnost bezvýznamnosti, ještě víc ale vrátit se ke Knize smíchu a zapomnění nebo Nesmrtelnosti. Celkově mě okouzlení jeho intelektem přechází. Bývala to veliká láska.
vanilka tyjo, máme stejný vkus! Blízké a Staré odrůdy jsem teď taky četla a moc se líbily, Torčíka jsem rozečetla před pár týdny a taky musela odložit, to se fakt nedalo ![]()
Naprosto unešená jsem byla ze Zajíc a já. Je to něco úplně jiného než obvykle čtu a teď ji pořád někomu doporučuju.
Teď čtu Hody od Brázdové a je to zatím velmi lyrické, komorní a hodně se mi to líbí graficky. Záměrně jsem nečetla žádné recenze, jsem zvědavá, jak se to rozplete.
Díky všem za tipy, všechno co jde půjčit online si odkládám! :-)
Já teď naopak doháním knihy, co k sehnání online nejsou a naopak na doporučení členek mého japonského knižního klubu. ![]()
Za poslední tři týdny jsem přečetla Sláma a hedvábí, vzpomínky vesnických Japonců na život před válkou, Hluboká řeka, takový lehce filosofický román o budhismu a křesťanství a teď čtu Sestry Makiokovy, které si mě úplně omotaly, přitom je to tlustá bichle, žádný dramatický děj (většinu děje se snaží provdat nejmladší sestru), většinu času se mluví o zvycích a kimonech
jen úplně nenápadně pozorujete postupný úpadek kdysi bohaté a vážené rodiny....a normálně jsem se přistihla, jak se těším domů, až si budu číst.
Jo a taky Adresát neznámý, což je tedy upřímně spíš povídka, než kniha, ale moc povedená!
Vy řadíte Vonu nezi horory? Jinak prameny jsou parádní detektivka, myslim, že ts by mojla mít úspěch i v zahraničí..
Ounz v Luxoru je každopádně v sekci horory.
continuity faakt? No tak uvidíme, já jsem někde za třetinou..jako pravda, některý věci mě překvapily a to se to zjevně teprv rozjíždí..
GarfieSestry Makiokovy jsem četla strašně dávno, rodiče ji měli v knihovně a je skvělá... a přesně jak píšeš, děj jen tak pomalu plyne, řeší se vdavky a kimona![]()
Garfie adresat je uzasny jako divadlo, ve Viole. Duo Hartl Dvorak ❤️❤️. Ten konec me dostal
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.