Garfie Sestry Makiokovy jsem četla už několikrát, a už se těším, že si ji přečtu zas. Je to jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Je to tak strašně zajímavé čtení, miluju tu knížku!!!![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Dadoo
Mně už zbývá posledních pár stránek a normálně se přistihuju, jak to natahuju, protože je nechci dočíst! :-)
Tak jsem dočetla Vonu a jsem z ní nadšená. Ta se tedy p. Klabouchové velmi povedla, moc se mi líbila. A horor to rozhodně není![]()
Zjistila jsem, že místo Jeřábi táhnou na jih jsem posledně dala do košíku jinou knížku
Metry za vteřinu od Stine Pilgaard. Docela povedená věc o zabydlování mladé rodiny v novém místě, dobrý překlad. Knížka by mohla oslovit čtenáře v podobné životní situaci, případně ty, kteří bojují se získáním řidičského průkazu. Ale nic, bez čeho by se nedalo obejít.
continuity Prameny nejsou horor. Jen marnost a beznaděj.
Ignis f. bylo pro mne asi strop. Vonu zkoušet neplánuju.
nad ignis f uvažuju, stojí teda za to ? Vonu jsem dočetla a teda hustý, to mi v hlavě zůstane dlouho..ale místama mi u čtení bylo ouzko..
Ounz Stojí.
Sweet Potato ale tu Vonu zkus, je drsná, ale fakt skvělá, já jsem třeba nedočetla tu Anglickou zahradu, ale Vona je fakt něco jiného. Akorát mám teď problém, že se nemůžu začíst do žádné knížky, všechno mi připadá málo zajímavé![]()
olte Díky, kouknu po ní.
Já teď čtu Jsem tu novej, poslouchám Český snář chystám se po víc jak dvaceti letech si zopakovat Cestu na Praděd, když je to výročí.
Sweet Potato jakej je ten Field? Já jsem prosvihla vhodný okamžik a jsem v knihovně asi na 190. pozici v rezervacích ![]()
žluťásek kolik máte výtisků, jeden? Za pět let jseš na řadě?![]()
žluťásek Roztomilej. Můžu půjčit.
Evaeva máme dvacet kusů, vidím to tak na příští jaro ![]()
Sweet Potato děkuju. My jsme na dovolené, spíš stáhnu e-knihu. Zítra má pršet :-))
žluťásek tak to jde![]()
Sweet Potato díky, tak já zakoupím :)
Nemůžu jinak, než s plným souhlasem doporučit Osamělé hrdiny od Pavla Pospěcha.
Lenka22 To jsem poslouchala, dřív než četla. Ve zvukové podobě ještě mnohem strašidelnější. Aspoň já to tak mívám.
Sweet Potato jakej je ten Field? Já jsem prosvihla vhodný okamžik a jsem v knihovně asi na 190. pozici v rezervacích
Ha! Teď jsem si to zarezervovala a jsem 19.! To bude ještě letos ![]()
Lenka22 díky za tip, ale radši si to přečtu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.