Zarinya Děkuji, tak nějak si to maluju :-)
Malovala jsem si i Egypt, ale tak nějak jsem mrkla do pasu, a je propadlej!!! A na úřady se mi teda nechce ani omylem :-)
Cestování
andulka01 co máš z propadlého pasu, mě pěkně nakrkli Chorvati, že očkování platí jen 210 dnů..!! ![]()
Takže jsem právě ode dneška brána za neočkovanou. Supr. Chtěly jsme jet konec srpna, uvažuju, že svý peníze raděj utratím jinde no...
No je to nádhera všechno! Ale ta Italie! Tam se dá asi fakt jezdit pořád někam nonstop
Pavlena Cožecože? Mě to vlastně vůbec nenapadlo, ta omezená doba očkování, teda čekala jsem že třeba aspoň rok.
andulka01 na tecce je psana platnost 9 mesicu
Edit - ted jsem tam koukla a mam to na 4 roky ! To teda museli nedavno zmenit.
Ovsem to asi neznamena, ze to kazda zeme tak dlouho uzna.
Kokoska presne tak. Tuzemske prodlouzeni platnosti jsem zaznamenala, ale to nemusi platit v zahranici...
To je strasny s tou platnosti ockovani.......obvzlast jestli to i v EU bude kazdy brat jinak.![]()
Mne uz to prekvapilo u muze v aplikaci,ze do cervna
ja to tam nemam.
Je tedy fakt,ze uz ani nemam chut zase ho podstupovat po tech potizich.
No výborně. Jako zodpovědný občan jsem uposlechla výzvy a dostavila se na letiště tři hodiny předem. A check in otvírá dvě hoďky před pěkně postaru, se picnu.
barbucha To naštve, ale aspoň seš pražská a nemusíš na letiště vyjíždět s šestihodinovým předstihem, protože D1. Dej si cigo a preso za 180,- to bude dobrý.
Kan panáka si dám ???? no teď ještě úspěšně projít, že jo. Tady už není čemu věřit...
barbucha Jo panáka taky, na motory přece!
Pavlena No tak Italie ;-) Do Chorvatska jsou stejne nejake kolony u hranic, ne?
Garfie ta je taky v uzším výběru. Tak šup sem s tipy..! Podmínka je moře a dobrá dostupnost (ne moc dlouhá cesta).
Pavlena Ja se nad tim jeste zamyslim, ale ono stare dobre Caorle myslim podminky splnuje, z tech obligatnich mist na severu je samotne mesto asi nejhezci. A Benatky jsou kousek, pro pripadne kulturni povyrazeni.
Pavlena jestli není podmínkou písečná pláž, jela bych do Ligurie.
Tak všecko v cajku, certifikát stačil. A teď sedím na gatu a naproti mně skupinka Čechů vybaluje příruční (jak jinak) kufr. Řízky v alobalu, litrová petka piva koluje vůkol...a hle, zlatý hřeb dne... termoska s kafem! Nejdou voni na ples? ![]()
Garfie no to je asi možný, to se omlouvám, já si pod "daleko" představila Řím nebo Neapol.
Ale je tam krásně, už jsem tam strašně dlouho nebyla...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje