Pavlena dneska melo mzv na webu, ze to Chorvatsko protahlo na 9 mesicu. Jen nevim od kdy do plati.
Cestování
Lamicka ahaaa, gut, vyzjistim. Dekuji za info..!
domenica fakt vtipný, ho ho ho ha ha ha. Ještě vzhledem k tomu že zpátky mi to letí v sedm ráno
tak tohle si ale teda fakt nezasloužíš
jinx Prohlidla jsem si Portofino u tebe na IG, to je takova krasa! A Love in Portofino tomu dodava atmosferu, tam urcite chci!
Kokoska dekuji a chapu! ja tam taky chci! :)
Nevíte někdo, jak to teď vypadá ve všední den v Karlových Varech? Budou děti otrávené, všude narváno, pro turisty není kam šlápnout, nebo je šance si to užít? Plánujeme kolonády, vřídlo, lanovkou na Dianu a na motýly. Kdyby neměly dost, počítám, že pak už bych je uklidila na hřiště třeba do Varyády nebo můžete nějaké doporučit?
dynda Ve Varech jsme byli minulý týden. Bylo to v pohodě, žádné davy, ani fronta na lanovku. Dokonce i kavárnu v Puppu můžu doporučit. Ceny normální "pražské" a tak moc milý personál se zažije málokdy. Na radu někoho odtud jsme byli v La hospoda a taky hodně dobrý, ale to už je trošku mimo lázeňské centrum. Hlavně prosím nechoďte do pizzerie na kolonádě, už jsem zapomněla (radši) název (bylo to od C), tam naopak číšníci jako z 80. let
Děkuju, provedu ;-)
tak tohle si ale teda fakt nezasloužíš
To určitě ne
ale změnili mi letenku už dvakrát, tak mi nezbylo nic jinýho než zatnout zuby a vzít to.
Jinak jestli někdo toužíte po tropech, přijeďte do Stockholmu ![]()
Vychod slunce je fascinujici kazdy den uplne jiny.![]()

Zarinya ach!
Zarinya Krása!
Zarinya krása ![]()
Zarinya závidím a děkuji ![]()
Bookuji si bydlení na dovolenou a jedno z toho je houseboat u přístavu s vířivkou na střeše ![]()
Hledala jsem něco hezkého u Portoroze a nakonec kapla na tohle! Těším se tam teda moc.
Ale teda je to letos porod, všude je dost narvano - Slovinci vyfasovaly jakési vládní vouchery, do toho covid. U Soče jsem zkousela asi pet kempu než jsem se konečně chytla. A to byly roky, kdy jsme jezdívali úplně na Blind.
continuity taky jsem měla hausbót v Portoroži původně vybraný, ale pak jsme jeli do hotelu. Ze zvědavosti jsem se byla na hasbóty podívat a byla jsem ráda že tam nejsme. Je jich tam hodně, jsou strašně blízko u sebe a kolem chodí lidé co bydlí v kempu. Někomu to třeba nevadí, ale na mě by to bylo moc málo soukromé
Trocha alpských šutrů z víkendu:

Zarinya ty východy Slunce jsou nádherný! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje