belmonte ja to videla na fotkach, mně to asi z pohledu soukromí nějak nevadí.
Cestování
Neco z recke prirody,ani v cervenci to neni jen spaleniste.:-)

Zarinya
To je fakt nadhera!!
continuity Chtěli jsme vyrazit do Slovinska na konci srpna. Myslíš, ze budou kempy plný? Kdyz jsme byli posledně, tak nebyl problém.
Zarinya nádherné fotky!
MP Meri konec srpna už bude myslím v pohodě, i o tyden později než jedeme my by to snad uz bylo lepší. jedeme za chvíli a to je ještě sezóna v plném proudu - mívali jsme problém spíš v Julkach, jak Bohinj a Bled, tak ta Soča.
Kam se chystáte?
Pozdrav z Bašky ![]()

Já tady mám vilu Farnese v Caprarole, jen hrubý nástin, je fantastická a opravdu vřele doporučuju, pokud se ocitnete poblíž.

Garfie Krásný :-).
Garfie krása ![]()
Garfie to je úžasné!
Garfie to vypadá suprově
Garfie kdo by pro ne nemel slabost! Krasa! ![]()
Garfie - to je fakt krása. ![]()
Neletel jste ted nekdo s Ryanairem z Vidne do Italie (Rim)? Fakt je potreba mit test, jak probehlo nedavno medii, nebo jim staci dokoncene ockovani? Co tak hledam, tak pisou, ze ockovani staci, ale check-in se tvari, ze chce vysledek testu... ![]()
1010 Ono zalezi taky na letecke spolecnosti, muze mit sve vlastni podminky pro prepravu.
Garfie To ja prave chapu, spis me zajima neci realna zkusenost ![]()
1010 myslim, ze zalezi na tom, jake podminky ma pro vstup do zeme Italie.
My letěli z Vídně do Barcelony na konci června a museli jsem mít PCR test při odletu, při příletu nás vojáci na letišti rozdělili - ti co pokračovali (tranzit) do ČR nemuseli mít nic, občané Rakouska museli mít test a ti co přestupovali také něco ukazovali. Vše se řídilo podmínkama jaké v té době byly nastavené v Rakousku. Co platí aktuálně netuším....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025