SunEclipse ďakujem za tip, pozriem to. Sú tam pláže vhodné pre deti? (Pomaly vstup, nie moc veľké vlny..)
Cestování
Evaeva hej, to si všetko vygooglim, len som si chcela ušetriť robotu ![]()
Mrakoplas ano, pláže jsou široké, na fotce jsou největší vlny co tam byly jeden den.
Mrakoplas Barcelonu vyzkousime pristi tyden za vas a poreferuju!:)
711990 super, užite si to!
Mrakoplas Tak jsem se diky debate vrhla na vybirani cervnove dovolene s prckem. Nejdriv byla v planu Sicilie, ale tam toho moc nelita a kdyz tak v noci. To co mi nikdy nevadilo je najednou velky problem s batoletem. nakonec trapacky dame asi zase Mallorku, tam je to blbuvzdorne.
Nebo ostatni mate nekdo nejaky zaruceny tip? Chceme na vlastni pest, pujcit auto a v ramci moznosti neco videt. Kdysi me nadchla treba Lefkada, Madeira, ale potrebuju neco vic bezbarieroveho
. Laka me Andalusie, ale bylo by mi lito, ze si Granadu/Sevillu ani neprojdu...
Jos no toto je presne, musím všetko prispôsobiť. Najprv som rozmýšľala nad Kanarmi ale vyše 5 hodín letu s tou našou vrtulou, potom nevhodné časy..Na tu Kretu sú aj dobre odlety, to je jeden z najväčších plusovych bodikov :) Kedysi sme so sambom leteli do Dar es Salamu, prílet uprostred noci, letisko tam je malé, museli sme do rána čakať vonku na lavičkách kým pôjde prvý trajekt na Zanzibar. Ako zážitok super ale s deťmi to nechceš :))
Když už se tu vybírají letní dovolené - kam vyrazit v srpnu s miminem a velkým těhotenským břichem?
Ideálně ne moc lidí a rozhodně ne velký komplex. Asi jen na týden, max 10 dní. Podmínkou hlavně zdravotní péče na naší úrovni, teplo, moře a něco zajímavého na výlety (ale zase ne moc, aby nás nemrzelo, že to kvůli mě nebo dceři nezvládneme - proto třeba škrtáme Korsiku) Poslední roky jsme byli na Sardinii, Kanárech a v Chorvatsku a Itálii...
Mrakoplas nám ty lety asi zrušili plány na tu Kodaň:( Neumím si představit být s dětmi na letišti někdy v půl šesté ráno. Fakt to ty děti komplikují i tam, kde by to člověk nečekal.
Evaeva no a my to musíme ešte absolvovať z Viedne, to je dve hodiny cesty len na letisko, pretože z Bratislavy letí veľké prd.
Mrakoplas to je taky blbé
Ja Recko miluju(to se tu vi),Kreta je pekna,ale uz nikdy.![]()
14 dni nekoncici vitr....![]()
@mrakoplas Kréta je nádherná, byla jsem tam několikrát, ale je fakt, že je dost větrná.. Což nevadí, ale hlavně odpoledne bývají vlny.
Zarinya tak to nikdy nejezdi na Kapverdy, to je 365 dní nekončící vítr ![]()
@Mermaid ja myslim ze i ta Kreta bude 365....jen ja tam byla jen 14 dni.![]()
Zarinya ja se tam hned prvni den dost spalila, prave ze byl vitr a vlny, tak jsem sedela na takovych kamennych plotnach u mola a jak foukalo, nebylo moc citit, jak to peče. Pak jsem chodila v tricku i do vody, ramena jsem mela rudy.
Zarinya ja byla na Krétě 4x a na vitr jsme tedy asi meli stesti....nic. Mozna trochu,ale to si vubec nepamatuju
Letenky už mám, vietor nevietor :)
Mrakoplasmáš letenky na tú Krétu? Si ma inšpirovala a aj som pozerala Krétu, letenky z Bratislavy a apartmány, poslala som to mužovi, celkom sa mu to pozdávalo, tak som zvedavá, či sa nakoniec niekam dostaneme. A na kedy máte letenky? Aby sme my keď tak išli neskôr, nech mi dáš nejaké tipy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje