Skat nojo, tesne vedle. Hucel potok, nebylo rozumet
Ale Hudra by se mi stejne libilo vic! ![]()
Cestování
To pošmourno k tomu patří... já mám ráda to divoký skalnatý pobřeží, v Irsku jsem byla dvakrát a jela bych zas... tak si vod toho Islandu slibuju mnohé požitky (navíc je mi sympatickej už kvůli historii a tak)
Plány si radši nedělám, ale až/když se naskytne příležitost, nebudu váhat.
Užijte si to, dobrej vejlet jste si udělali ![]()
Mame bliz k severnimu polu nez do Prahy!

Kokoska Zdravím 7377km daleko! Máš to k nám na kafe blíž než do Bangkoku! ![]()
Kokoska to je krasa, vsechno![]()
Kokoska to je krása, já jak nemám ráda teplo, tak mým snem je trávit léta ve Skandinávii![]()
betsey Rusava
tina Přesně, můj taky!:-D
Zabalte spacáky a party u mě na bytě? ![]()
Lama_z_Lana Jj:-D, to by bylo. Jako já bych jela na nějakou víkendovou duchodcovskou platbu po ostrovech u Stockholmu. Ty jo, to by byl balzám....místo toho se musím spokojit s tím, že si aspoň jdu večer na chvíli někam sednout. Třeba do kuchyně....:-D:-D
Karja Joo, včera tu byl peknej slejvacek, ale na noc se vycasilo, tak jsem taky seděla v kuchyni (a pila vino
) - ten výhled mám ráda ![]()

Teď mám hezky bydlení, ale v září se stehuju někam prakticky na studentský koleje, kde je upravené jedno patro s pokoji pro hostující vědce. Ale i tak budem šérovat kuchyň (12 lidi). To bude asi zajímavá zkušenost. Ubytovani je tu hodně problematické, vsude velky natrask. Tak jsem ráda, že mám kde spát do konce pobytu. Uff.
Lama_z_Lana zase to bude takový návrat do studentských let, ne? Podle mě si to užiješ. Výhled máš teda moc hezký.
Lama_z_Lana Ty jo, no to bude teda velkej návrat do studentských let, ono asi jídlo tam bude dražší tak si asi budeš vařit co?
Evaeva Karja jo, bude to asi zajímavý- já stará neuroticka co je hakliva na hluk ![]()
Jako s tím vařením, se přiznám, se tu nepredru o moc víc, než v CR. Když člověk připočítává, tak je to dražší, to je jasný, ale naštěstí mám celkem stedry diety, tak hladem netrpím. Na druhou stranu jsme teď měli grilovací s lidma z baráku a je super, jak sectam míchají různý stravovací návyky
tak tam bude bydlet třeba nějaký nadšený kuchař!
Kokoska ten domecek je desivej, za tmy bych tam byt nechtela.
Mulen ted tma vubec nenastava, ale az bude, chtelo by to poradnou svitilnu. Cesta vede misty po uzouckych chodnicich pres baziny a raseliniste, nekde jsou to jen 2 prkna vedle sebe. Bala bych se vic ty cesty nez domecku.

Tohle bylo v 00:15 a to uz slunce zase stoupa ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje