Lama_z_Lana Jo, ten Gotland je myslím jedna z nejdražších částí Švédska.
Jestě je na jednodenní výlet fajn Sigtuna, to taky nemáš z Uppsaly daleko. Budu držet palce, ať ti něco výjde.
Lama_z_Lana Jo, ten Gotland je myslím jedna z nejdražších částí Švédska.
Jestě je na jednodenní výlet fajn Sigtuna, to taky nemáš z Uppsaly daleko. Budu držet palce, ať ti něco výjde.
brrr JJ, Sigtunu mám určitě v plánu!
Nejvíc by se mi líbilo sednout na vlak, dojet do menšího města, pobejt jednu noc a zas se přesunout (ráda jezdím vlakem
) než nějaké sálodlouhé přesuny. Pro jednoho člověka asi i lepší plán
Večer k tomu zasednu.
Já se v pátek brzy ráno chystám vyjet na 9-Euro-Ticket Romance.
vlakem do Hamburku, pak do Brém a do Amsterdamu. Vyměním budoucí děsivé historky z přeplněných osobáků za tipy, co neminout! (V Brémách strávíme asi tejden, takže tam může být tipů i dost)
Aranel Zajela bych do Cuxhavenu a na Helgoland. ![]()
Lama_z_Lana tam neni treba nejaka mistni cestovka, ze by ti udelali program a zajistili spoje a ubytovani? Nebo ze by ses aspon inspirovala nejakym zajezdem? Ale oni asi na to organizovane cestovani moc nebudou, co. Spis pronajmou karavan a jedou, bylo jich tam hodne a jeste vic v Norsku.
Sweet Potato a byla jsi na tom Helgolandu, je to fakt hezke? My jsme byli loni na dovolene v Schleswigsko-Holstynsku a nakonec jsme to vyhodnotili (jen podle obrazku a videii) ze to za to nestoji
Aranel v Hamburku ted byla M. Pracharova s basnila tam o nejakem parku: https://www.youtube.com/watch?v=pZusdpHT4Vw
ja urcite doporucuju vyhlidkovou terasu z filharmonie
baltik Já tam byla už dost dávno, tak možná vzpomínkový optimismus, říkala jsem si. Ale na jaře tam bylo dítě a záviděla jsem moc.
Sweet Potato krasne fotky! tak to treba vezmeme priste
baltik Koukám, že jsou tam jen zvířata, ale zajímavá je i ta válečná historie.
No a dnes dítě vyráží směr Laponsko. Vyhlašuju tipovací soutěž, kterou variantu si vybere, 1.,2.,3.?

Sweet Potato a podepsany prohlaseni jste ji dali?![]()
Sweet Potato Jasně, že třetí
Na kolik dnů to je?
Sweet PotatoUrcite pozehnanou 3! Krasny to bude, jdu vytahnout fotky a vzpominat![]()
Sweet Potato To bude mít super i se survivor programem. Se má holka.
mirajo Bylas v Laponsku? Ooo.
Sweet PotatoPamatuju si NP Oulanka, to je na hranicich s Ruskem. Lemmenjoki mi je povedome, musim kouknout, uz je to moc davno. Ja tenkrat chtela do Norska, ale po operaci nohy vybrala vic placaty Finsko. Nelitovala. Jen teda noc v promoklym stanu, v oblasti, kde byli komari i mochnicky, na tu se nezapomina. Ale za polarnim kruhem uz to bylo ok.
Sweet Potato
To je skvělý!
Lama_z_Lana kdyz rada jezdis vlakem, nechces si to z Kiruny protahnout az do Norska? My tam jeli pred par lety prave vlakem az do Narviku. Tam jsme teda spali v kempu na pobřeží (v chatce) a podnikli par vyletu. Bylo tam krásně, ale nejvic si stekne pamatuju, jak jsme z jednoho vyslapu vraceli predcasne, bo me silene bolela hlava ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.