Malenge tiez som nechapala. A to tam nebol ziadny zmätok, normalne klidek, personalu dost.
Cestování
Mrakoplas tak to je teda šílené!
Malenge No shledáme... "retiro del passagiere". ![]()
Jako si pro ně mám doletět? (A doufat, že mi je cestou zpět zase neztratěj, muhehe)
K tom píšou z italské cestovky:
We received your email and tried several times to call the airport to check where is client’s luggage but unfortunately they did not answer us… it is a crazy and very difficult period for Italian airports, offices are overworked!
(Krutibrko já jsem taky overworked, proto jsem jela na dovolenou!)
What we can offer you is to ask one of our assistants to go to the airport and check directly at the lost & found office. Please only consider that we will need to pay the assistant for this service and, at the moment, we cannot predict the cost because we do not know how much queue there will be and how much she will have to stay at the airport. Please let us know if this is ok for you so we can ask to our assistant.
Sweet Potato smarja
já jsem ten tvuj post jen prolitla a uložila do hlavy ve smyslu, kufry žijí, našly se, huraaaa. Ten zbytek už teda... uffff!
Malenge Však přesně tak jsem to měla taky, jupí, kufry žijí...a pak mi to docvaklo...pojď si pro ně. ![]()
Sweet Potato prosím tě,na kterým letišti v Itálii to máš? Mám tam rodinu, možná by to šlo dopravit do ČR...Jedou začátkem srpna k nám.
EDITH4B Ve Florencii.
Sweet Potato no tak to by šlo zařídit,si tedy myslím
Pokud by jim ty kufry vydali...
EDITH4B Jsi úplně strašně hodná, ale ta akce na letišti může být na dlouhé hodiny! ![]()
Edit: ty asi myslíš, vyzvednout v té cestovce?
Sweet Potato myslela jsem na letišti, naši bydlí cca půl hodiny od Florencie a kousek k letišti jezdí poměrně často ![]()
Sweet Potato jediná potíž by mohla být v tom, že na dovolenou k nám jezdí strašně naložení,ale tentokrát by měli jet dvěma auty...
EDITH4B To by teda byla velká oběť. Samozřejmě bych se nějak revanšovala.Opatrně se jich zeptej a kdyžtak bychom se přesunuly do sz.
Malenge ano, na sedadle nemusis být připoutaná, i když se to doporucuje. sedět skrcena mezi sedadly je celkem rozdíl. To je fuk, jen nemám ráda, když se hejtuje někdo, kdo si jenom plnil svoje povinnosti.
Sweet Potato zeptám se!![]()
Sweet Potato super, prilet si pro kufry, tj. Zaplat si letenku, a my ti je na zpatecni ceste mozna neztratime. A pokud chces pomoc od cestovky, nevahej si ji zaplatit ![]()
Jeste me napadlo - nebylo by letiste ochotne ty kufry dorucit na adresu v Italii? Mne to v Bogote taky dovezli.
Sweet Potato dám vědět zítra![]()
Sweet Potato Držím kufrům pěsti a úplně mě dojala nabídka EDITH4B i když se mě vůbec netýká! :-) Je to od tebe moc hezké.
continuity Já s tebou souhlasím, asi by mě ani nenapadlo, sednout si mezi sedačky a nedivím se, že se to personálu nelíbí.
Malenge Ale Thajsko závidím, cesta děsná, ale za útrapy to určitě stálo! Určitě je tam míň turistů, musela to být paráda! My byli s dětma možná i v podobném věku? Starší byla v první třídě (psala si tam vždycky někde úkoly a Thajci z toho byli nadšení) a mladší měl tři roky. Strašně ráda na to vzpomínám a hned bych jela znovu, podařilo se nám prozkoumat jen malou část. :-( Kde jste všude byli?
Sweet Potato kufry ti naši dovezou, pojď do SZ!![]()
Garfie mně to přišlo tak nějak jasný
Doufám, že to dobře dopadne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje