EDITH4B Jasný nejasný, stejně je to hezký! :-)
Cestování
Garfie To jsou tak supr cestovatelský zážitky, co píšeš. Já bych tak taky jezdila, ale muž je dost necestovatelsky založený. Bez dětí jsem aspoň neco objeli (hlavně vlakama
) a bylo to skvělý. Ale organizovala jsem to skoro všechno já.
Příští rok plánujeme chalupu v Bílých karpatech, tak se možná hecnu něco naplánovat za dva roky!
Mulen vy už plánujete dovolenou na příští rok? ![]()
EDITH4B Sweet Potato a kdo pojede pozítří kolem vídeňského letiště na Moravu? Že bychom založili vlákno "Transport kufrů"
....
Syn se v noci vrátil z pětiměsíčního pobytu s plavkami a ručníkem. Kufr se vším oblečením a hlavně dárečky je bůhvíkde.
To, že měli zpoždění, ujel mu objednaný bus a všechny další až do rána byly vyprodány, je jen asi nová cestovatelská realita. Tak si manžel střihnul noční výlet.
Makara no je to teď fakt strašný.Podobný historky slyším ze všech stran.
continuity No zarezervovali jsme si s kamarády už loni naši oblíbenou chalupu na Vyškovci
. Bývá to dost dlouho dopředu obsazené.
Garfie super to bylo, počasí úžasné, lidi skoro nikde ani noha. Cestovali jsme po regionu Krabi, žádné velké přejezdy, kluci jsou ještě mali a byla to pro ne první taková dovolená, takže hezky v poklidu, hlavně ostrovy.
Makara Soucítim. Aspoň, že kluk je doma. ![]()
Mrakoplas Malenge Lítáme skoro výhradně z Vídně a na tom "evropským" terminálu nekontrolujou u odletů doklady nikdy, nebyla to žádná výjimka nebo tak, na všechno stačí platnej boarding pass. Lhostejno jaká letecká společnost, nebo teda já mám zkušenost zas jen s těma evropskýma, Ryanair, Wizzair, Eurowings, Swiss, Austrian... Mně to prvně přišlo trochu zvláštní, ale spíš jsem ráda, že to potřeba není, člověk se všude tím boarding passem pípá na turniketech sám a hezky to odsýpá, žádný zdržování. Tak asi v rámci Schengenu stačí kontrola na příletu? To už bych se divila hodně, kdyby někde nebyla. :)
Karoleena tak marne sa snazim rozpomenut, ze by nam po prilete niekto kontroloval pas, ani sambo si nespomina, zeby hej
. Ani jednym smerom. V ramci Shengenu prave priletove nebyvaju, nie?
Mrakoplas vzdyt prochazis tema turniketama
viktorka_od splavu turnikety pasy nepytaju
Mulen Ty jsi milá, vždyť jsem ani nic nenapsala!
Ale s malýma dětma se fakt cestuje dobře, všude máš dveře otevřený!
Garfie to jen tak, co porůznu napíšeš, hlavně právě o cestování s dětma ![]()
brrr Kokoska Dík :) Já to budu muset nějak promyslet. Trošku to hapruje na tom, že mě všechno strašně trvá si rozmyslet. Teď koukám, že už mi vyprodali lehátko ve vlaku, no celá já
Na ten sever bych se ráda podívala, mám kamarádku v Umea, měla by se tu za mnou teď zastavit, tak mi dá taky ještě tipy. Druhá varianta je jih, v okolí Malmo. Nebo já prostě nevim ![]()
Já bych potřebovala člověka, kterými dám peníze a on mi vymyslí hezkej vejlet, ja si jen zabalím kufřík.
Já jsem tak neschopná vyhledávat ty různý ubytovaní, vlaky, letadla (a strašně mě to nebaví). Cestovatelka jak noha prostě ![]()
Lama_z_Lana Ale musíš,! Za nás za všechny, co by jely hned!:-D. A s fotkama!
Lama_z_Lana A co Gotland? Teda asi v případě, že jedeš mimo prázdniny. Anebo si zajdi ve Stockholmu do Skanzenu, podívej se,z které oblasti se Ti nejvíc libí domečky a tam jeď
A další nevyžádaná rada, zajdi si na Vasu.
Ale ta Kiruna bude taky fajn.
Lama_z_Lana Jé, to by mě zase baví, klidně bych ti to připravila, škoda že o Švédsku toho moc nevím. :-(
Karja jenže to vymejšlení strašně bolí! ![]()
Dneska jsem příšerně líná (to je spíš do přiznání, haha), jsem v práci úplně sama, všichni maj dovolenou, já jsem si aspoň domluvila, že můžu chodit do kanclu dodělavát resty z ČR, haha.
brrr Jasný, Stockholm mám blízko - necelou hoďku, to si můžu dávkovat postupně přes víkendy
Já právě dlouho nevěděla, kdy budu mít tady volno, protože reálně nemám nárok na žádn.
Ale jsou tu dva týdny, kdy už mě odsuď vyhodili, že si mám dát pauzu ![]()
Jenže přesný datum volna jsem zjistila už celkem pozdě. Příští týden tu 4 dny budou naši, takže mám opravdu volný ten první srpnový týden a ty noční vlaky jsou už dost vyprodaný.
Na Visby na Gotlandu jsem taky koukala, ale je tam celkem drahý ubytko (to mi tu teda přijde všude i na AirBnB).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje