Teda, tisíckrát lepší než detektivka, tady!
Taky jsem si při čtení říkala, že snad v kufru nebyly řízky ![]()
Snad neprošvihnu to vybalování ![]()
Teda, tisíckrát lepší než detektivka, tady!
Taky jsem si při čtení říkala, že snad v kufru nebyly řízky ![]()
Snad neprošvihnu to vybalování ![]()
To jsou historky....já teda jednou do Japonska pašovala uzenáče a smradlavé francouzské sýry, ale naštěstí bez újmy. Ovšem kamarádkou kdysi nějak napadlo dovést mi jako dárek domácí rajčata, já mám běžně hroznou spotřebu a stěžovala jsem si, jak jsou tady drahá...cestu prý jakž-takž přežila, ale protože zůstávali první dny v Tokyu a k nám na sever vyrazili asi až tři dny poté, skončily nakonec v koši dřív než mi je doručila. ![]()
K tématu. ![]()

Všechny naše italské nákupy nám pojišťovna uhradila. (Santa Mariu Novellu jsem tam teda nedala, poctivka jsem poctivá)
Sweet Potato super
Lituješ teď, že sis toho nekoupila víc?![]()
Evaeva Pravda je, že něco by se do limitu ještě vešlo. ![]()
Sweet Potato Ježíš ![]()
![]()
![]()
Kolega letěl na Maltu z Vídně. Hlásil, že jeden kufr dorazil po 5 dnech, druhý po 7 dnech a zbylé dva si nekdy po návratu jel najít do hangáru ve Vídni. Ještěže to z Budapešti nemá tak daleko ![]()
Prosím vás, je tady někdo, kdo přiletěl do cílové destinace i s odbavenymi kufrem?
continuity my zacatkem cervence, Praha - Manchester a zpet s RyanAir. Dodnes nad tim neprestavam zasnout.
My v červnu, bez přestupu to bylo.
continuity Díky bohu dcera. Praha - Londýn - Montréal a zpět.
continuity My jo! Praha-Tbilisi s přestupem v Instanbulu. Ale po zdejších historkach o ztracených kufrech jsem teda nervy měla, hlavně při cestě tam. ![]()
Sweet Potato kufry jsou v republice ![]()
EDITH4B Jupííí! Vítej nám hrdino z dálky!
Sweet Potato šarvatky a valky prodelali zachranci ![]()
Nam kufry zatim nikdy nikdo neztratil. Ale jednou jsme vezli plnou! krosnu uzenych lososu z Kamcatky. No a jednu jsme jaksi nevybalili a prisli na to asi za ty tri tydny
. To bylo taky velkolepe.
Prosím vás, je tady někdo, kdo přiletěl do cílové destinace i s odbavenymi kufrem?
Jak poslední dobou lítám jen na Arlandu, tak cajk, kufr vždy dorazí se mnou. Ale to je samozřejmě bez přestupu...
Jen jednou jsem zapomněla kufr zamknout, takže dorazil poněkud odlehčen, o karton cigaret apod. Když jsem si stěžovala na pražským letišti (kde se zločin nepochybně stal, na Arlandě na to není čas vzhledem k rychlosti vydání zavazadel), bylo mi řečeno že s tím nemají nic společného anžto na ten překlad mají najatou cizí firmu a ať si ji honím sama ![]()
continuity nam ted cestou do Prahy dorazil kufr v poradku. Ale bez prestupu a v Helsinkach nebylo moc lidi. Doufam, ze dneska pri ceste zpet nam kufr neztrati.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.