MPLee prokristapána a jak se dostaneš za ten roh na další kramli? ![]()
Já teda jsem absolutně neadrenalinový typ, mně by bylo strachy špatně. ![]()
MPLee prokristapána a jak se dostaneš za ten roh na další kramli? ![]()
Já teda jsem absolutně neadrenalinový typ, mně by bylo strachy špatně. ![]()
SunEclipse vždyť tam má schod ze skály. ![]()
Sweet Potato EDITH4B tak kauza kufry neuveriteľna!
MPLee už len z fotky mám závrat, veľký obdiv, možno v budúcom živote vyskúšam. ![]()
Sweet Potato EDITH4B tak kauza kufry neuveriteľna!
O víkendu kufry dorazí do republiky
! Konečně.A pak se ještě musíme domluvit na předání...A je kauze konec ![]()
EDITH4B nekrič hop, kým ti nepřeskočí. ![]()
Budeme radši ještě chvíli držet palce.
continuity teď už se nemá co pokazit, už jsou naloženy v autě.Pravda.Stát se může spousta věcí,ale nepředpokládám to ![]()
K tým kufrom...kamoška mi volala,že jej kufor slávnostne priletel domov :) síce asi 3 týždne po nej,ale hlavne, že už nie je sám tak ďaleko...teda s jej obľúbenými vecami:D
MPLee krasny fotky. Uz jste presli Brentu? pet dni feratoveho poteseni bez sestupu do udoli.
EDITH4B Šťastnou cestuuuuu! ![]()
EDITH4B Neuvěřitelný kufrový příběh ![]()
A chcete počuť o stratenom kufri známeho, ktorý si tam viezol vianočného kapra a kyslú kapustu na kapustnicu? Tiež sa k nemu dostal tak po troch týždňoch
betsey
vybalil toho švédského sledě z jiného vlákna?
betsey to sme raz boli na dovolenke s rodinou, kde pani vozila surové zmrazene mäso. ![]()
Pár rokov späť v čase, keď po Európe, okrem severu, už dnes kúpiš v potravinách všade všetko za dosť rozumné ceny.
betsey Kapr na kyselo, ne? ![]()
continuity My jsme takto potkali manžele, co jezdili za kamarádkou do Jeruzaléma a vezli několik domácích mražených kachen. Že to se tam nedá koupit, teď nevím zda kachna je/není košer... Že v podstatě jeden kufr mají plný těch kachen a vozi to tak každý rok:-D
Karja no až se ten kufr někde zapomene, tak to bude velká paráda. ![]()
continuity No to určitě jo:-D. Jako škoda, že už je nikdy nepotkam;-/. Já myslím, že by historky určitě nějaké přibyly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.