Kokoska Jé, děkuju moc. I Sweet Potato . Něco už z toho vymyslím
Cestování
Kokoska já ten program jen čtu a už jsem z toho unavená. ![]()
continuity nebylo to tak náročné, jak to vypadá, spíš únavné pro řidiče než pro nás. My jsme se vždycky při těch přejezdech prospali ![]()
Kousek krkonošské flóry a fauny.

Rakousko
letos Kaprun, bylo to uzasny, hory, jidlo, lidi, sluzby, vsude cisto, malo lidi.
Deti uz toho hodne nachodi, je to super.
Jeste kdybych se prestala bat vysek, bylo by to dokonaly... miluju hory a tohle me odjakziva hrozne limituje.

Sweet Potato jak se ti taková fotka podařila? Když já chci fotit motýla a náhodou neuletí, tak na 100% sklapne křídla a šlus.
Kokoska Tenhle byl ochočenej, krásně pózoval. Toho čmeláka jsem si ale všimla, až když jsem později fotky promazávala.

Lamicka nám s mužem paradoxně pomohlo udělat si ferratový kurz a začít chodit od lehčích ferrat. A to jsme oba měli závratě a já dostávala hysteráky i na žebříku. No a docela jsme se to odnaučili a zvládáme i takové ty hnusné mosty a žebříku u skal
Léčba šokem.
Sweet Potato muž má letět do USA přes Ch. de Gaulle. Velmi mu doporučuji neodbavovat zavazadlo. Tam je nestíhali překládat snad nikdy.
Makara Letět přes Paříž a neztratit kufr dokáže jedině Chuck Norris.
Sweet Potato musím říct, že barvy kufříku jste měli velmi vhodne zvolené. Ty oranž a tyrkys nejvíc svítí z té změti!
Makara Sweet Potato ja mam na Ch de G celkem dobry skore, z 5 prestupu 1x neprelozeny kufr. Ale to se jeste litalo celkem normalne. Ovsem to letiste stavel magor. Pri prestupu jdes kolem sklenene steny asi pul km, pak o patro vys, chodbou taky hezky dlouho, pak o patro niz a podle stejne sklenene steny zase zpatky na kontrolu, kde znovu lustrujou uz zkontrolovana prirucni zavazadla. A VZDYCKY byl v necem problem.
Kokoska Asi normálně projektoval obchoďáky.?![]()
Sweet Potato Aha,já už myslela, že jste je s tímto záměrem kupovali, že jdou prostě lépe vidět:-)
MPLee fakt jo? Na to se podívám. Díky za tip. Mně se klepou kolena i na místech, které chodí i děti. Dcera na mě pokřikovala, ať se kouknu dolů na kytičky a syn (skoro 8) zhodnotil výlet slovy: bylo to moc hezký, jen máma byla trochu hysterická. No a to jsem si myslela, že nic nebylo poznat.
Přitom to miluju, ale jakmile jsem nahoře, mozek přepne do paniky, koukám na zem/skálu a nemám z výhledů nic.
Sweet Potato pamatuju časy, kdy si cestující navlékli všechno na sebe, aby nemuseli platit za kufry, možná se to zase vrátí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje