razorblade no staveli to pry podle nemeckych planu tak je takove evropstejsi.
Cestování
Dopoledne jeste v nizine v Midyatu, klaster sv.Gabriela pobliz, krasne misto.

Pak ve meste, Kurdky v pestrych satcich a honosne panske domy, vetsinou jsou z nich hotely nebo ruzne restaurace, cajovny atd.

Odpoledne jsme popojeli k severovychdu, zelenejsi, hornatejsi kraj a divocejsi Kurdi, je to tu samej divnej chlap ![]()
Bitlis:

Pekarna, drivim topi v peci a pecou chlebove placky. A reznictvi, asi ovce, vozi je tu v kamionech nalozene ve dvou patrech

A vecer u jezera Van, mesto Tavan, ryby z jezera a tradicne servirovany caj. Dopoledne 30 ve stinu, ted na dohled snih.

michaela diky moc!
Kokoska Ty ryby vypadají užasně! Proč mě z cestovatelských fotek zajímá vždycky nejvíc žrádlo?!:-D
Kokoska super fotky, hned by som isla!
Kokoskavšechno krása a hrozně zajímavé ![]()
Kokoska a už jsi potkala , u jezera, kočku (bez ocasu) Van, která umí plavat?
Kokoska všechno velká nádhera!
clothilde no teda! jsem si kočku našla a asi bych takovou moc potřebovala, plavací, cestovací se mnou... Akorát ocásek teda mají.
Kokoska Všechno moc krásný :-).
Můj synovec je teď na Azorech a když koukám na ty fotky, co posílá, tak mám další místo, které musím vidět :-).
Bezocase kocky byly na ostrove Man, vanske jsou tyhle

Posledni fotka je z plakatu v chovatelske stanici, zadna nechtela pozovat. Jsou pry hrave maji rady vodu a dovedou aportovat.
Kdybyste videly venku ty hory pisecku do kocicich zachudku! ![]()

Kousek vpravo jsme jeste popojeli, pres zaveje dojeli na kafe do hospody na dne sopky Nemrut (shoda jmen s tou mohylou minule ciste nahodna), kde zijou medvedi. Zadneho jsme ale nevideli.

Pak jeste stary seldzucky hrbitov a vodopady Muradiye

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025