Ok, já se napraskam:D

Ok, já se napraskam:D

Mulenužij si to moc ![]()
rasaNori tyjo to je bozi!
rasaNori Dobrý vítr! Úplně to slyším v uších![]()
Mulen tak to je super. Hodne zazitku preju!
rasaNori Mulen Kdybyste řekly, třeba bychom loď obsadily celou!
tak to by bylo dokonale vyjezdni zasedani! Kam se na to hrabou kromeriz nebo pardubice![]()
Mulen no tyjo! ![]()
rasaNori tyjo, hezky! Tak stastnou spolecnou plavbu!
Mulen moc se těším na reportáž z cesty a od té doby, co jsi to tady tenkrát napsala, mě to strašně láká.
Přeju dobrý počasí a parádní zážitky!

rasaNori no, nevím, jestli zrovna tohle ti závidím![]()
rasaNori a to já teda závidím. A přeju vám to. Určitě si pěkně pročistíte hlavu. ![]()
Pohled z ráhnoví závidím, jinak nic pro mě. Já bych furt blila. Navíc představa lodi plné cizích lidí, ve mě budí paniku, asi bych plavala rychle pryč.
Užijte si to!
Pohled z ráhnoví závidím, jinak nic pro mě. Já bych furt blila. Navíc představa lodi plné cizích lidí, ve mě budí paniku, asi bych plavala rychle pryč.
Užijte si to!
jak kdybych to psala já ![]()
jinak vám , Mulen rasaNori přeju spoustu krásných zážitků! Když se s námi podělíte o fotky, budem rády.
A to je holky nějaký kurznebo jen tak plavba? Já vám to závidím, byla bych chvíli v přístavu, pak by mě to s kinedrilem někam dovezlo a konec:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.