Onehdy jsem tu psala, že znám pána, co provázel Orka Váchu po Africe. Dneska měli sdílenou přednášku v Klenčí pod Čerchovem. Orko dneska spolumoderoval pohřeb papeže, pak dojel do Klenčí a vrací se do Prahy jako host do Hyde parku. Přednáška skvělá.

Onehdy jsem tu psala, že znám pána, co provázel Orka Váchu po Africe. Dneska měli sdílenou přednášku v Klenčí pod Čerchovem. Orko dneska spolumoderoval pohřeb papeže, pak dojel do Klenčí a vrací se do Prahy jako host do Hyde parku. Přednáška skvělá.

Victoria Řím bych mohla snad furt... ![]()
Nemáte prosím někdo zajímavý tip, co dělat v Portu a okolí? Myslím něco, co se tak úplně neobjevuje v průvodcích :-).
999Doporučuji vyjet vlakem do Aveiro (místní čerstvá sladkost ovos moles je na místě velice chutná, ale převozem chuť utrpí a přemýšlíš, proč ti to tam tak chutnalo
) a do Guimaraes (skvělé středověké centrum, hrad, vévodský dům).
Malvin Mňam, ovos moles!
Malvin Děkuji :-)
Jinak jsem v Portu včera zažila ten black out, zajímavá zkušenost :-).
999 myslela jseme na tebe, že nejspíš budeš mít silný zážitek.
Evaeva Myslím, že tím, že to bylo v Portugalsku, tak celkem snesitelný :-). Všichni se usmívali; byli milý, každej se snažil pomoci, nikdo nepanikařil. Večer jsem pobavila sestru, když mi s obavami volala, jestli máme vodu, tak jsem jí řekla, že ne, že víno :-)
Jinak fungoval jediný bankomat ve městě, takže 500 m fronta, nešly semafory, lidi se nemohli dostat do domů, protože nefungovaly elektronické zámky... mobil ti pomohl maximálně aby sis posvítila na záchodě :-).
Kdo se tu, prosím, vyzná v Paříži a poradil by mi, kde hledat ubytování? Na bookingu je nabídek asi milion, ale já vůbec neznám ty jednotlivé obvody, požadavek je na bydlení v širším centru, u metra, hotel střední třídy a hlavně ne v arabské čtvrti. Nebyla tam notna nedávno nebo si to s někým pletu? Uvítám každé doporučení ![]()
Tak Vegas, pokud rozdíl mezi Evropou a Amerikou je ten, že je v U S. všechno větší, tak pro Vegas to platí dvojnásobně.
To jsou nejaké fontány, je tam show každou 1/4 hodinu, ale úplně jiná. Jsem si to představovala jak větší Křižíkovku. Tak je, člověk musí svoje představy vynásobit tak pěti. Na dylku to má 300 metrů.

Delší jsou i limuzíny.

Tady ji máte celou, ač fotka samotná za nic nestojí. Podotýkám, že ty auta kolem nejsou vůbec malá.

Tohle je Americká představa Říma a pak asi Versailles.

A světla a neony. Akorát to nejde moc fotit.

continuity Z toho by mě asi začala brzy bolet hlava... každopádně užijte si výlet. A zlatou (!) sochu Donalda už tam mají? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.