barbucha Nikdy jsem v Itálii nezažila takový lijáky jako teď. V podstatě už čtvrtý den jenom prší. V Pise, Lucce, Sieně, Florencii... už chybí jen, aby padaly hovna s háčkama :-).
Cestování
To je peklo. Já tam nikdy nezažila jiný než pěkný počasí. Jako tahat deštník by mě strašně nebavilo... to snad radši koupit nějakou hnusnou pláštěnku ![]()
Tak snad už vám to přestane!
barbucha Potřebovala bych ty gumový hadry, co má vnuk :-).
999 až je budeš mít, tak můžeš rovnou pokračovat do Norska. V takovým Bergenu jak když najdeš. ![]()
Tabea Já za týden pokračuju do Portugalska a tam teda zatím taky nic moc.
Ale co, zážitek musí být silný :-). Jednou budu vzpomínat, jak jsem stála na kopuli Dómu v přívalovém dešti :-).
Hlavně to neber přes Miláno ![]()
999 Zrovna jsem dneska četla nějaké varování před cestováním na sever Itálie, prý že deště budou extrémní a hrozí silné povodně....No nic, jak říkáš, hlavně intenzivní....:-)
barbucha To mi od rána všichni posílají :-).
Jezis trochu toho deste poslete sem, tady je to zoufaly
999 Po návštěvě Santa Croce jsem si našla detaily povodně v 66, úplně moc fuj. Přišli (jsme) o snad 40 % forentských archiválií. Sklad a archiv Uficii byl ve sklepě... I ČSR vyslala restaurátory a knihaře.
andulka01 No tvl...
Skalnaté pleso 
A po cca pol hodine

Sweet Potato ta první fotka je parádní!
Sweet Potato ha! Škoda, vybehla by som za tebou ![]()
Sweet Potato ta první fotka!![]()
Sweet Potato Ta první fotka ![]()
Je to jako výjev z nějakého filmu....
Stáli jsme na kopci Lesná, louka a na ní sem tam duby. A najednou šla mlha. Magická chvilka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje