Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 07. června 2025 15:48
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. června 2025 16:16

Evaeva eeee... ja si ted zhluboka dycham a pozoruju nadsenyho pudlika, jak lita mezi lehatkama :)))

Offline Raduza
příspěvků moje polička 07. června 2025 16:30

bublifuk ale taky už jsem zažila stejnou situaci, byli jsme v autě dva. Fakt je, že si aspoň o tom jak jste dojeli do prdele,  máš s kým pokecat.  Dobře dojed!

Offline Jos
příspěvků moje polička 07. června 2025 18:58

Mrakoplas

nemam docteno, ale Torun. A zustat aspon jeden cely den. Hezci mesto v Polsku asi nenajdes

edit: pardon, uz jsi vysvetlila. Jinak to pobrezi je vazne plus minus stejne. Plaze myslim. Jo a nevynechejte Malbork. Jsou hrady a pak je Malbork

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2025 19:11

Jos ta Toruň už je celkem velká, že? Dá se tam nějak rozumně zajet poblíž centra a jít se na dvě hodiny se projít? My pojedeme okolo, ale právě nevím, jestli se nebudeme hodinu kodrcat městem. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. června 2025 19:26

Jos tak to si necham nabuduce. Ak budu leta take horuce (co budu), nepojdeme do Polska posledny krat. 

Ale trochu sa pohravam s myšlienkou dat dva dni Torun a odtial rovno na sever na pobrezie, vynechat Gdansk a tam si dakedy zaletiet so sambom bez deti :D No a uz mam zas svoju rozhodovaciu paralyzu, tak dik

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 07. června 2025 19:49

Evaeva Mrakoplas My jsme cestou na Balt v Toruni přespávali. V kempu,odku stačilo do centra jen přejít přes most. A souhlasím s Jos , je to moc příjemné město

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2025 20:00

brrr no mně jde o to, jestli je reálné se tam na chvíli zastavit a nebude to znamenat, že stejně dlouho pojedeme městem. Přespávat tam určitě nebudeme, my už máme jednak naplánováno a pak toruň je od nás už moc daleko.

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 07. června 2025 22:20
Reakce na Mrakoplas:

Jos tak to si necham nabuduce. Ak budu leta take horuce (co budu), nepojdeme do Polska posledny krat. 

Ale trochu sa pohravam s myšlienkou dat dva dni Torun a odtial rovno na sever na pobrezie, vynechat Gdansk a tam si dakedy zaletiet so sambom bez deti :D No a uz mam zas svoju rozhodovaciu paralyzu, tak dik

​To není vůbec marný nápad. Gdaňsk je super, ale nějak se mi pořád nezdá ten nápad to spojovat s koupáním. 

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 07. června 2025 22:21

Evaeva Torun je velikostně asi jak Krumlov. Žádné velkoměsto. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. června 2025 22:22

continuity no mna nebavia kupacie dovolenky, tak som chcela cca tri dni Gdansk s pripadnym vyletom a potom na 3-4 dni sa presunut k moru nech su aj deti spokojne :)

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 07. června 2025 22:23

Jos Malbork

Ja nejsem moc objektivní, protože jsem tam chtěla už jako dítě. Ale za mně to byl absolutní Highlight toho polského výletu, absolutně to předčilo všechny moje očekávání. Spolu s petikilometrovym pochodem po pláži v Lebe a Wieliczkou určitě Top3. 

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 07. června 2025 22:27

MrakoplasGdaňsk jako město ok, ale nějak se tady řešila kombinace bydlet tak, aby si člověk zašel do města a pak na pláž. Mám pocit, ze tím se skombinuji ne moc šikovne dvě věci a nebude úplně ideální ani jedna. 

Torun je fajn, je tam muzeum perníčků, řeka. Už jsem ztracená, kam k tomu moři jedete, ale téměř všude se dá něco kromě koupání vymyslet. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2025 22:36

continuity my bydlíme spíš v nějakém předměstí Gdaňsku směrem ke gdyni, pár set metrů od pláže a hned na tramvaji. Plán je dopoledne vyrazit někam a pozdní odpoledne strávit na pláži. Dělali jsme to tak i v Kodani, tak proč ne tady. Reálně se koupat budu tak já a mimino, děti chtějí hlavně písek Jakože to moře je jen takové lákadlo pro děti.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. června 2025 23:01

continuity to bola asi Evaeva. Ako zajdem v Gdansku na mestsku plaz tak ako napriklad v Barcelone, ale to v ramci potuliek mestom a okolia, nie cielene.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. června 2025 23:11

Evaeva 

V Kodani jste se fakt koupali? 

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 07. června 2025 23:28

Evaeva no tak každému jako vyhovuje. Já bych v pozdním odpoledni u Baltu už zmrzla, ale když se tam nechodíte koupat, tak je to asi jedno.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2025 08:10

barbucha ano, koupali. Bydleli jsme kousek od pláže.

continuity uvidíme podle počasí. Ale při předchozí návštěvě jsme to tak dělali, bylo asi 18 stupňů a koupal se jen synMy tam nejedeme kvůli moři, to je jen takový bonus.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. června 2025 09:48

barbucha v kodani se da hezky koupat v centru na takovejch tech molech. Prislo mi to fajn a bylo tam hodne mistnich, tak snad vedi, do ceho vlezou

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 08. června 2025 10:20

barbucha Také jsme se v Kodani koupali. Mají tam i designovou plovárnu, která je v učebnicích architektury - Kastrup Sea Bath

https://www.archdaily.com/2899/kastrup-sea-bath-white-arkitekter-ab