Cestování
Evaeva eeee... ja si ted zhluboka dycham a pozoruju nadsenyho pudlika, jak lita mezi lehatkama :)))
bublifuk ale taky už jsem zažila stejnou situaci, byli jsme v autě dva. Fakt je, že si aspoň o tom jak jste dojeli do prdele, máš s kým pokecat. Dobře dojed!
nemam docteno, ale Torun. A zustat aspon jeden cely den. Hezci mesto v Polsku asi nenajdes
edit: pardon, uz jsi vysvetlila. Jinak to pobrezi je vazne plus minus stejne. Plaze myslim. Jo a nevynechejte Malbork. Jsou hrady a pak je Malbork ![]()
Jos ta Toruň už je celkem velká, že? Dá se tam nějak rozumně zajet poblíž centra a jít se na dvě hodiny se projít? My pojedeme okolo, ale právě nevím, jestli se nebudeme hodinu kodrcat městem.
Jos tak to si necham nabuduce. Ak budu leta take horuce (co budu), nepojdeme do Polska posledny krat.
Ale trochu sa pohravam s myšlienkou dat dva dni Torun a odtial rovno na sever na pobrezie, vynechat Gdansk a tam si dakedy zaletiet so sambom bez deti :D No a uz mam zas svoju rozhodovaciu paralyzu, tak dik ![]()
brrr no mně jde o to, jestli je reálné se tam na chvíli zastavit a nebude to znamenat, že stejně dlouho pojedeme městem. Přespávat tam určitě nebudeme, my už máme jednak naplánováno a pak toruň je od nás už moc daleko.
Jos tak to si necham nabuduce. Ak budu leta take horuce (co budu), nepojdeme do Polska posledny krat.
Ale trochu sa pohravam s myšlienkou dat dva dni Torun a odtial rovno na sever na pobrezie, vynechat Gdansk a tam si dakedy zaletiet so sambom bez deti :D No a uz mam zas svoju rozhodovaciu paralyzu, tak dik
To není vůbec marný nápad. Gdaňsk je super, ale nějak se mi pořád nezdá ten nápad to spojovat s koupáním.
Evaeva Torun je velikostně asi jak Krumlov. Žádné velkoměsto.
continuity no mna nebavia kupacie dovolenky, tak som chcela cca tri dni Gdansk s pripadnym vyletom a potom na 3-4 dni sa presunut k moru nech su aj deti spokojne :)
Jos Malbork ![]()
Ja nejsem moc objektivní, protože jsem tam chtěla už jako dítě. Ale za mně to byl absolutní Highlight toho polského výletu, absolutně to předčilo všechny moje očekávání. Spolu s petikilometrovym pochodem po pláži v Lebe a Wieliczkou určitě Top3.
MrakoplasGdaňsk jako město ok, ale nějak se tady řešila kombinace bydlet tak, aby si člověk zašel do města a pak na pláž. Mám pocit, ze tím se skombinuji ne moc šikovne dvě věci a nebude úplně ideální ani jedna.
Torun je fajn, je tam muzeum perníčků, řeka. Už jsem ztracená, kam k tomu moři jedete, ale téměř všude se dá něco kromě koupání vymyslet.
continuity my bydlíme spíš v nějakém předměstí Gdaňsku směrem ke gdyni, pár set metrů od pláže a hned na tramvaji. Plán je dopoledne vyrazit někam a pozdní odpoledne strávit na pláži. Dělali jsme to tak i v Kodani, tak proč ne tady. Reálně se koupat budu tak já a mimino, děti chtějí hlavně písek
Jakože to moře je jen takové lákadlo pro děti.
continuity to bola asi Evaeva. Ako zajdem v Gdansku na mestsku plaz tak ako napriklad v Barcelone, ale to v ramci potuliek mestom a okolia, nie cielene.
V Kodani jste se fakt koupali?
Evaeva no tak každému jako vyhovuje. Já bych v pozdním odpoledni u Baltu už zmrzla, ale když se tam nechodíte koupat, tak je to asi jedno.
barbucha ano, koupali. Bydleli jsme kousek od pláže.
continuity uvidíme podle počasí. Ale při předchozí návštěvě jsme to tak dělali, bylo asi 18 stupňů a koupal se jen syn
My tam nejedeme kvůli moři, to je jen takový bonus.
barbucha v kodani se da hezky koupat v centru na takovejch tech molech. Prislo mi to fajn a bylo tam hodne mistnich, tak snad vedi, do ceho vlezou
barbucha Také jsme se v Kodani koupali. Mají tam i designovou plovárnu, která je v učebnicích architektury - Kastrup Sea Bath
https://www.archdaily.com/2899/kastrup-sea-bath-white-arkitekter-ab
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje