Kokoska Já jsem někde četla, že jednou z největších menšin na Faerských ostrovech jsou Thajci, resp. Thajky, které si místní vozí jako manželky.
Cestování
Victoria ma Mykines nejedem, budem naproti na Vagaru v Gasaduluru. Pocasi je promenlive, jak uz to na takovychto mistech byva, takze menime trochu program a jedem do Torshavnu, protoze na severu ma dneska hodne prset, vratime se tam zitra.
continuity uplne tma tmouci tu touhle dobou neni, sero zhoustne tak po te pulnoci. Slunce sice zapada asi v pul 12, ale videt je jeste docela dobre.
Kokoska Díky, to je teda zajímavý kout světa. Ano ty domky vypadají tak jako chatově, sezoně. Zajímalo by mě, jak se tam lidem žije. Jestli vyjdou ven z domku podívají se na přírodu a řeknou si "tak tady mi patří celej svět" a nebo mají spíš depku, že tam chcíp pes:D:D
Kokoska To je nádhera
Karja ne. Ja jsem prestala uplne mluvit a ted na letiste uz jedeme oddelene. A vsichni cesi kolem, co vyli v hotelu, jak jsou udrbany, tak z nich citim tu touhu po krvi a dramatu :D obavam se, ze jsem v jejich dramatu chytla roli villaina, protoze jsem "ta cerna potetovana"![]()
Evaeva my jedem letos se svagrovou do jestriabie zdroj, taky cca kilak k pláži, chaticka se zahradou a hřištěm, tak snad to bude ok:D
Chcela som sa pozriet, ale nenasla, kde to prosim ta je? Naslo mi len mesto pri ceskych hraniciach, tam asi plaz nebude ![]()
razorblade teda ty máš pech
razorbladeAsi bys už neměla jezdit takhle s cestovkou:D:D:D. Jako dvakrát a dost!
Karja ja kazdej rok rikam, ze proste alce ucastnici zajezdu uz nikdy, nenavidim to! A pak to dopadne stylem: potrebuju si trochu odpocnout a neresit nic. Loni to bylo fajn. Letos jsem spolucestujici domluvila na posledni chvili a proste nemuzu jezdit s lidma typu "padesatileta princeznicka"![]()
razorblade
jsme žhavý na detaily ![]()
Kokoska budou papuchalci?
Mrakoplas tak sorry, je to jastrzebia gora:D nalevo od wladislawovo
razorblade kde tu blbost neomluvíš mládím, tak je to už prostě špatný :D:D
razorblade tak ale teď už nám to popsat budeš muset
to nejde, jen tak hodit spojler a pak nic!
andulka01 Že jo? Teď jsme všechny napjaté jak struny. razorblade
SOS, potřebovala bych nějaký tip, kam se dá jet ted, cca za tyden, s 3.5 letym deckem kamkoli na slovensku do tater....budeme tam prejizdet z jižního polska od Krakova. Možná si to naivně predstavuji, existuje nejaka oblast něco ala rakouske Alpy, kde bychom se nějak zabavili typu vyjet lanovkou,hřiště, někde se rozumne projít, dole nejake termály, a jakékoli aktivity....a jeste se finance nezruinovali, je to vubec realne? Se tam nekde cca na 4/5 dnu zabavit? Jde mi o to aspon na jakou oblast na bookingu koukat, o tatrach vim prd, sice jsme tam v detstvi museli s rodici jezdit na rekreace ala ROH, ale od te doby jsem tam nepachla...
Muslik zustala bych asi v Polsku. Sama jsem tam nebyla, ale zkus Zakopané. https://www.vlknacestach.cz/zakopane-atrakce-nejen-pro-deti/
Alpy úplně nečekej, Tatry jsou jiné kopce nez Alpy. Teď to myslím geologicky, prostě nahoře to na žádné lanovky a hřiště moc není.
Muslik skus pozriet zapadne Tatry- Roháče. V Zuberci je skanzen, v Oraviciach nejaky aquapark (ale nikdy som tam nebola, tak neposudim), je tam aj naucny chodnik Juranova dolina, ten ma sice aj nejake uzsie miesta a drevene mostiky, ale nasi vtedy tusim 3 a 5 rocni to zvladli. Este mi mozno nieco napadne. Ale Alpy v Tatrach rozhodne necakaj, maximalne tak cenami :/
711990 nejake papuchalky jsme videli vcera z lodni plavby, jeden letel vedle nas docela dlouho. Vecer jsme se byli podivat u ptacich utesu za hotelem, ale videla jsem jen jednoho, vylezl z nory a odletel.
Karja tak civilizace rikas?
Hlavni mesto Torshavn, i s prilehlymi spravnimi obcemi cca 20 tis. obyvatel.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje