Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 19:18

brrr díky za report 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. června 2025 20:11

Černá kočka Evaeva brrr

Díky za zkušenosti. Myslela jsem, že zajedu na Rujanu, ale spíš to nebudu hrotit a strávím klidný den o samotě (rozuměj bez dětí) na pěkném místě u moře. S akváriem počítám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 20:36

Mohučanka taky bych se tam nehnalaužij si to 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:02

brrr no ale to by sa mohlo pacit zas mne! :)

Inak pojdeme do Gdansku, s jednou zastavkou a prenocovanim po ceste. Napada vas kde zhruba v polovici cesty prespat, ze by tam bolo aj nieco zaujimave? Trasu budeme mat cez Ostravu.

Dame asi 3 dni Gdansk a zbytok niekam dalej na pobrezie. Ale tu sa neviem rozhodnut kam. Co by ste poradili? 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:11

Mrakoplas My jsme přespávali v Toruni. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:17

brrr to uz je od nas moc daleko, to uz by sme dali rovno na jeden zatah. To preferuje sambo ale ja nie, to bude s detmi opruz. Nasla som aj dobre letenky z Bratislavy, ale to mi tiez zamietol (ako objektivne je to autom lacnejsie pre styroch. O dost).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 21:38

Mrakoplas my spíme v té Poznani a cestou zpět v olštýně. Pokaždé tam strávíme minimálně jeden celý den (a už teď vím, že to bude málo, ale to mám tak pokaždé). Ale nevím, jestli by vám nevyhovala i ta Ostrava? Tam je taky co dělat Pro nás to bylo moc blízko, ale taky jsem o ní uvažovala. O té Toruni taky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:45

Evaeva Poznan mame uplne z ruky. Zatial najlepsie vychadza trasa smer Ostrava-Lodz-Torun. Ostrava je zas moc blizko :)

Nemusi to byt nutne mesto, kludne nejaka priroda/zaujimavost/hrad..kde sa da poobede do vecera stravit cas. Na mape sa to dost zle hlada, ale asi mi nic ine neostane :)

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:46

MrakoplasKrakow nebo Wieliczka?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:47

continuity to mi tiez najprv napadlo, ale bola by to hodinova zachadzka z trasy, to je moc. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 21:55

Rozmyslam nad Lodž (ako sa to sklonuje?), ale to uz je na hranici, je to od nas takmer 5,5 hodin bez prestavok a kolon. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 22:48

Mrakoplas na tu lodž jsem taky koukala. Jestli se tam chcete zabavit na dvě hodiny, tak podle mě bude dobré každé z těch měst. Já taky hledala spíš přírodu, ale to se dělá hrozně blbě, googlení mi taky nepomohlo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. června 2025 22:55

Evaeva jo, tiez ta absencia kopcov, toho vela neponuka. Na satelitnych snimkoch vidim same pole :) Prave by som chcela vyrazit rano, prist dakam trebars o 1 poobede a kludne do 8 vecer sa  tulat. Deti urcite od nudy pospia v aute, takze energie bude dost :D

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 05. června 2025 23:00

Mrakoplas tak se ještě podívej na Čenstochová Olstyn

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 23:01

Mrakoplas naši z nudy akorát prudí Jo, on nějaký hrad nebo zajímavá procházka se hledá blbě, zkoušela jsem. Ještě je varianta zastavit víckrát po cestě na kratší dobu, to já mám ráda, ale muž i děti to nějak nemusí 

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 05. června 2025 23:30

Evaeva mezi Censtochovou a Krakovem je Park orlych gniazd, jsou to bývalé strážné hrádky rozeseté po hřebeni, že viděly jeden na druhý. Nejsou to žádné pecky, ale to, co píšete, by asi mohly splňovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 23:33

continuity já už mám naplánováno, ale díky, píšu si, třeba se stavíme po cestě.

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 05. června 2025 23:36

Mrakoplasještě je zajímavá Bledowska poušť, ale to je už zas trochu z ruky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2025 23:36

continuity my budeme asi den a půl u toho olštýna, ale tohle je přesně ta oblast, kde by se dalo strávit ještě pár dní navíc. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. června 2025 07:39

continuity dakujem za tipy. Mala som este vcera rozpisanu odpoved, ale nez som ju poslala, tak som zaspala