Kokoska To v pravo dole na první fotce je ohryzek?
Jak jsem z té bezodpadkové země, tak mě to hned trklo!! Jinak je to krásný teda, ale život tam musí být fakt těžký...
Cestování
Kokoskaděkuji ti. Detektivky skoro nečtu, ale kvůli ostrovům bych to zkusila.
Kokoska to je fakt krása a tiše závidím. Mě to zase připomíná Lofoty.
Co jsem změnila práci mám pocit, že už se nikam pořádně nepodíváme ![]()
Garfie nojo, fakt! Ani jsem si nevsimla. Ale od nas to neni!
Mulen neni vsem dnum konec, ja jsem zacala jezdit do ciziny az po revoluci, predtim jsme byli jednou ve Francii a jinak nic, ani do Bulharska. Vic cestujeme az tak poslednich 15 let mozna, takze u me je to az po padesatce.
Kokoska doufám
. No 50 už je za pár. Proč ten čas tak letí! ![]()
Parádní fotky, úplně se mi to všechno vybavilo. Není tahle fotka z místa, kde je jezero na takové plošině a právě z tohoto jezera vytélá voda, která tvoří vodopád? Mě je ta špičatá skála strašně povědomá.
Victoria ano, je to ono. Shora se vodopad spatne foti, navic jsem se diky opravdu silnym poryvum vetru bala nekam bliz po skalach.
Sweet Potato Super, tak nakonec se tam asi nenudíš, co?:D:D Tam by mi to pobřeží asi stačilo, ani bych nemusela na faerské;)
Karja Nenudím. Včera nádherný teplý den, navečer u pláže plno lidí, krásně to žije. U večeře jsem si spálila výstřih
Ale stála za to!
Pobřeží je úžasné. Všechno křída plná pazourků, semtam fosílie.
Dnes do městečka Lewes, prý nejhezčí v celé Anglii.
Karja Nenudím. Včera nádherný teplý den, navečer u pláže plno lidí, krásně to žije. U večeře jsem si spálila výstřih
Ale stála za to!
Pobřeží je úžasné. Všechno křída plná pazourků, semtam fosílie.
Dnes do městečka Lewes, prý nejhezčí v celé Anglii.
Kokoska
Tak ať se výlet až do konce vydaří.
Sweet Potato Tak přihod nějakou fotku, to ti budeme závidět. A byla jsi už na těch Seven Sisters, tam je krásná kavárna, taková staroanglická, nebo bývala, tam musíš zajít, ted to hledám na mapách, ale nemužu najít...ale myslím, že je to přímo u těch útesů, jen to není na mapách uvedeno jako kavárna.
Sweet Potato my ti to říkaly ![]()
Prosím pozdravuj jeden z mých nejoblíbenějších kousků na zemi, anglický venkov ![]()
Kokoska moji predkovia museli byť severania. Úplne mi z tých útesov zovreli srdce túžbou. Tam by som vedela žiť. Škoda že nikoho ineho tam ísť neláka.
Sweet Potato ty máš tiež výborný program
Sweet Potato to mas taky krasnou cestu! Teply vecer uz ani nevim, co je ![]()
My uz koncime, rano strasne lilo, pak prece jen jeste nesmele vykouklo slunicko. Ted uz jen doletet domu.

Kokoska Krásný! Díky za reportáž a dobrou cestu domů.
Sweet Potato ty jo, lewes mi nic nerika a to jsem tam byla milionkrat (manzel miluje ty utesy Beachy Head, takze tam jezdivame vzdycky, kdyz jsme v UK...)
tak pak dej vedet, jestli to stalo za to
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje