Jestli je nejhezčí v Anglii, jak začátkem roku vyhlásili v Telegraphu, posoudit neumím. A ani nepotřebuju, bylo mi tam hezky.

Jestli je nejhezčí v Anglii, jak začátkem roku vyhlásili v Telegraphu, posoudit neumím. A ani nepotřebuju, bylo mi tam hezky.

.

Sweet Potato ju![]()
Sweet Potato krasa, tahle mestecka a uzke ulicky maji svou atmosferu.
Ještě pár fotek Brightonského "Tádžmajhálu" , paláce Royal Pavillion. 

Z venku v indickém stylu, pečlivě zrestaurovaný vnitřek opulentně zdobný.

Za WW1 byl z paláce lazaret. Jedna expozice je věnována i tomuto období a památce milionu(!) indických vojáků "statečných mužů, kteří odešli daleko do neznáma bojovat válku jiných mužů.

Byl jste nekdo v lete s detmi (3 a 6) u Neziderskeho jezera? Jake mate prosim dojmy a je tam nejaka varianta aktivit, kdyz nebude pocasi na koupani?
monis my jsme byli se starsimi, takze pro takto male nevim, jsou tam kurzy ruznych vodnich sportu typu windsirfing, kitting, hriste na beach volejbal, pujcovna kol
ale kdyz jsem to dala do googlu, vyjelo nekolik clanku o tom, jak tam byli s malymi detmi a velka spokojenost, tak se kdyztak kukni
Ledovcova laguna na Islandu

clothilde uzasna navnada! Uplnou nahodou jsme na tech Faerech domlouvali Island na pristi rok, snad to vyjde.
clothildeBola som tam pred 10 rokmi, je tam krásne, užite si Island.
Kdepak priroda. Ja jsem spokojena ve meste ![]()

Ty lustry jsou zajimavy, ale jinak je to strasnej kyc celej ten pavilon ![]()
Peknej vylet. Ledovce jsou fotogenicky... pro me teda az trochu desivy!
barbucha Nazvala bych ho opulentním. ![]()
Velmi decentni popis ![]()
Tehdy to pro ne byla prava exotika, ale ja se vzdycky divila ze v tom nezesileli ![]()
barbucha Tohle město má totiž přírodu ve městě, tam bych taky mohla bydlet:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.