No ze jo. Voda, dokonce i morska... ostrovy... stromu a luk mraky... vsecko za barakem a za jedny prachy ![]()
Hele, centrum (za tou zdi vlevo je stanice metra "Stary Mesto"!):

No ze jo. Voda, dokonce i morska... ostrovy... stromu a luk mraky... vsecko za barakem a za jedny prachy ![]()
Hele, centrum (za tou zdi vlevo je stanice metra "Stary Mesto"!):

barbucha jj přišlo mi to hodně fajn, hlavně si tam můžeš dojet v řádu minut na kole na nějaká i odlehlejší místa, která už fakt nevypadají, že máš velkoměsto za zády;)
No jo, po rovince, to se to jezdi! ![]()
Ty plaze hned vedle Gamla Stan jsou letos novy, driv tam nebyly, dali tam i dreveny platformy primo na vodu a tam se teda super lezi (najdes-li volny lehatko), jak ta voda s tim pohupuje - usnula bych tam do peti minut!
barbucha Na mě je teda ta pláž už moc městská, tam bych se uplně nevyvalila:D. Muj top ostrov jsou rozhodně Djugarden, už hned blízko té Vasy byl takovej klideček, natož tam vzadu. No máš veliké štěstí, že tam můžeš trávit čas;)
Jo vidis to, Djurgarden je skoro jenom priroda! Az teda na Gröna Lund, tam je strasnej bordel, mnohem horsi jak v Julde fulde! Atrakce, do toho muzika, haranti jecej a dospeli rvou
Ale par kroku a ses v klidu, i hrbitov tam je, kdyz chces rozjimat ![]()
Ovsem mne ke stesti uplne staci sednout si (pokud mozno na sklenicku, muhehe) v centru v Kungstradgarden, stromy a zahony s kytkama, vodotrysky... a pritom kolem uz mestskej cvrkot. Pro me ideal. Super mesto, ja si ho oblibila nejen kvuli zritelnici...
barbucha Hele, nám se to vlastně líbilo. Když už, tak už. A to řemeslo za tím, ať už původních autorů nebo restaurátorů.
Jako zadny troskareni, co? A mas pravdu, to remeslo... odflaknuty to urcite neni ![]()
Tak ten Stralsund se mi moc líbil, neměla jsem čas na muzea, ale obešla jsem přístav, akvárium, kostely a centrum města a skoro jsem přešla most na Rujánu, ale jel mi vlak
je to teda z ruky, ale jinak určitě můžu doporučit (i s dětmi).

Mohučanka Fotky krásné a ti rejnoci!
Byla jsem přehlasovaná, žadná Gruzie, ani Albánie se letos nekoná. Větší část rodiny chce na hory, Alpy nebo Dolomity. Ale já nejsem schopna nic vymyslet. Potřebuju místo v Rakousku nebo Itálii, kde by byly túry pro mbě, předpokládám, že 12 i 14 letý mají lepší kondičku než já. Ale zas to nemusí být trasy pro kočárek, tak špatně na tom, doufám, nejsem. Schladming asi ne. Dívala jsem se na ten Gesause Park, ale tápu v trasách, vůbec nemám představu, jak jsou dlouhé.
Pomoc!
brrr my jsme byli loni pod Marmoladou a v okolí Canazei, Sella a Sass Pordoi a bylo to naprosto úžasné. Trasy na chození tam určitě byly všech obtížností a jako atrakce navíc tam po obloze lítají wingsuiteři.
A rejnok je můj velký oblíbenec!
clothilde uzasna navnada! Uplnou nahodou jsme na tech Faerech domlouvali Island na pristi rok, snad to vyjde.
Island je naprosto úžasný. Jedeme kolem celého ostrova, dneska jsme dojely (já a kamaradka) do Sauðarkrókuru a jely na ostrov Drangey pozorovat papuchalky. Jako bonus se cestou vynořila velryba
clothilde Papuchalci ![]()
Mohučanka Dík za tip, už zkoumám.
clothilde no to je paráda! Na jak dlouho tu cestu máte? Potkali jsme lidi, co to dali okolo asi za 2 týdny a byli dost zbiti. Ale nadšení.
my byli v září a to je na papuchalky už pozdě
.

bublifuk tak to klaplo
. Ta voda!
Makara jojo. Vyrazila jsem, dorazila jsem a jednou dojde i na ten kajak!
Budu muset jezdit častěji, ať jsem odolnější.
Je to foceno z poměrně vysokého srázu, ty fotky to dělají hrozně placatý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.