Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. června 2025 09:44

Karja 

No ze jo. Voda, dokonce i morska... ostrovy... stromu a luk mraky... vsecko za barakem a za jedny prachy

Hele, centrum (za tou zdi vlevo je stanice metra "Stary Mesto"!):

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:13

barbucha jj přišlo mi to hodně fajn, hlavně si tam můžeš dojet v řádu minut na kole na nějaká i odlehlejší místa, která už fakt nevypadají, že máš velkoměsto za zády;)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. června 2025 10:47

Karja 

No jo, po rovince, to se to jezdi!

Ty plaze hned vedle Gamla Stan jsou letos novy, driv tam nebyly, dali tam i dreveny platformy primo na vodu a tam se teda super lezi (najdes-li volny lehatko), jak ta voda s tim pohupuje - usnula bych tam do peti minut!

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 18. června 2025 11:12

barbucha Na mě je teda ta pláž už moc městská, tam bych se uplně nevyvalila:D. Muj top ostrov jsou rozhodně Djugarden, už hned blízko té Vasy byl takovej klideček, natož tam vzadu. No máš veliké štěstí, že tam můžeš trávit čas;)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. června 2025 11:33

Karja 

Jo vidis to, Djurgarden je skoro jenom priroda! Az teda na Gröna Lund, tam je strasnej bordel, mnohem horsi jak v Julde fulde! Atrakce, do toho muzika, haranti jecej a dospeli rvou Ale par kroku a ses v klidu, i hrbitov tam je, kdyz chces rozjimat

Ovsem mne ke stesti uplne staci sednout si (pokud mozno na sklenicku, muhehe) v centru v Kungstradgarden, stromy a zahony s kytkama, vodotrysky... a pritom kolem uz mestskej cvrkot. Pro me ideal. Super mesto, ja si ho oblibila nejen kvuli zritelnici...

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 18. června 2025 12:08

barbucha Hele, nám se to vlastně líbilo. Když už, tak už. A to řemeslo za tím, ať už původních autorů nebo restaurátorů.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. června 2025 12:46

Sweet Potato 

Jako zadny troskareni, co? A mas pravdu, to remeslo... odflaknuty to urcite neni

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 20. června 2025 20:31

Tak ten Stralsund se mi moc líbil, neměla jsem čas na muzea, ale obešla jsem přístav, akvárium, kostely a centrum města a skoro jsem přešla most na Rujánu, ale jel mi vlak je to teda z ruky, ale jinak určitě můžu doporučit (i s dětmi).

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 20. června 2025 20:37

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. června 2025 19:09

Mohučanka Fotky krásné a ti rejnoci!

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. června 2025 19:14

Byla jsem přehlasovaná, žadná Gruzie, ani Albánie se letos nekoná. Větší část rodiny chce na hory, Alpy nebo Dolomity. Ale já nejsem schopna nic vymyslet. Potřebuju místo v Rakousku nebo Itálii, kde by byly túry pro mbě, předpokládám, že 12 i 14 letý mají lepší kondičku než já. Ale zas to nemusí být trasy pro kočárek, tak špatně na tom, doufám, nejsem. Schladming asi ne. Dívala jsem se na ten Gesause Park, ale tápu v trasách, vůbec nemám představu, jak jsou dlouhé.

Pomoc!

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 21. června 2025 19:21

brrr my jsme byli loni pod Marmoladou a v okolí Canazei, Sella a Sass Pordoi a bylo to naprosto úžasné. Trasy na chození tam určitě byly všech obtížností a jako atrakce navíc tam po obloze lítají wingsuiteři.

A rejnok je můj velký oblíbenec!

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 21. června 2025 22:06
Reakce na Kokoska:

clothilde uzasna navnada! Uplnou nahodou jsme na tech Faerech domlouvali Island na pristi rok, snad to vyjde.

​Island je naprosto úžasný. Jedeme kolem celého ostrova,  dneska jsme dojely (já a kamaradka) do Sauðarkrókuru a jely na ostrov Drangey pozorovat  papuchalky. Jako bonus se cestou vynořila velryba

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. června 2025 22:08

clothilde Papuchalci

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. června 2025 22:09

Mohučanka Dík za tip, už zkoumám.

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 21. června 2025 22:32

clothilde no to je paráda! Na jak dlouho tu cestu máte? Potkali jsme lidi, co to dali okolo asi za 2 týdny a byli dost zbiti. Ale nadšení. 

my byli v září a to je na papuchalky už pozdě .

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. června 2025 22:32

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 21. června 2025 22:33

bublifuk tak to klaplo. Ta voda!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. června 2025 22:39

Makara jojo. Vyrazila jsem, dorazila jsem a jednou dojde i na ten kajak! 

Budu muset jezdit častěji, ať jsem odolnější.

Je to foceno z poměrně vysokého srázu, ty fotky to dělají hrozně placatý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2025 22:43

bublifuk krásný!

clothildeIsland samozřejmě taky