Právě jsem zjistila, že je v kinech dokument o Skálovi. Františkovi. Neviděl jste někdo?
https://kzmj.cz/sekce-biograf/verejny-prostor-frantiska-skaly/
Právě jsem zjistila, že je v kinech dokument o Skálovi. Františkovi. Neviděl jste někdo?
https://kzmj.cz/sekce-biograf/verejny-prostor-frantiska-skaly/
MP Marge a Bostonsky prizvuk ti nevadil?![]()

711990
(myslím ten obrázek)
brrr jako tomuhle se musim smat vzdycky:D
Ohledně Odyssey
každý snad viděl úplně jiný film, i když čtu různé recenze. Vždyť Sirény tam byly a byly podle mě boží
tam, kde jiní vidí bitku, zbroj etc., tam mám symboliku a filozofii. A skoro ke všemu minimálně tři alegorie ![]()
Už dlouho mě nic tak nepohltilo, moře, hudba, nádhera.

MP Marge Musím říct, že mi nějaké historické nepřesnosti vůbec nevadily, vždyť je to "pohádka". Jediné, co teoreticky nezkousnu jsiu ti rytíři šmrcnutí roboty. Pro mě za mě, bych tuhle tu část cesty vynechala a peníze investovala do lépe viditelných sirén
"Pohádka" to je, ale Trója přece existovala, ne? A tehdejší války taky... To jest má to reálnej základ, tak bych nerada viděla nějaký další výsledky výsostně umělecký invence třeba v podobě paneláků za trojskýma hradbama nebo trojskýho koně na benzínovej pohon, což se může příště - s tou "pohádkovou" argumentací - klidně stát
Prostě dávám přednost ilustraci doby, ve který původní dílo vzniklo. Včetně tehdejšího ideálu krásy. Jak vidím ty recenze, tak si to spíš nechám ujít ![]()
barbucha Tak asi existovala, ale to Homérovo pojetí se myslím prvních xxx let předávalo jen ústně, takže ta realita se dost lišila. Schliemann se taky k těm zbytkům nechoval přátelsky, šel na ně s dynamitem a vůbec netušil, ve které vrstvě je :-). Takže já na nějakém detailu bazírovat nebudu a ráda to uvidím.
MP Marge Tři hodiny utrpení? Nebo odešlas?
Sweet Potato Neodesla, ale chtela jsem! Porad jsem doufala, ze se to treba jeste zlepsi. To je ta more pitoma, optimisticka povaha ![]()
Sweet Potato Takze jo, za me tri hodiny utrpeni, ktere trochu zmirnoval popcorn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.