brrr jsem na to zvědavá.
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Lenka22 Zrovna včera jsme se domluvily s partičkou, že na to půjdeme do kina.
Mně se zdá, že se teď vyrojilo hodně zajímavých filmů. Já mám na seznamu: Hamnet, Norimberk, Marty Supreme, Caravaggio...
Garfie tak dej vědět!
Lenka22 Premiéra v Japonsku bude pravděpodobně až v dubnu, takže spíš dej vědět ty! ![]()
Garfie jo tak, tak to jo. Snad se na to do té doby vypravím:-)
Já chci určitě Norimberk (i když ten Malek, no nevim, on mi přijde takovej legrační). Jsem zvědavá jestli to bude lepší než stařičkej Norimberskej proces s Tracym, ten byl tak super že se skoro bojim.
I ten Hamnet vypadá docela slibně, skóre dobrý... dobovky mám ráda. No neznám tam kromě E. Watson nikoho, to jsem teda taky zvědavá!
barbucha Já to chtěla včera volat, jestli se mnou nechceš jít na Caravaggia, ale bylo vyprodáno :-).
No ale jsi hodná žes na mě myslela
To víš že bych byla šla... tak někdy příště!
Tak jo, Norimberk cajk. Až moc
Tím myslím že je dneska to vyznění až moc aktuální - to by mě zajímalo jestli to byl záměr nebo jestli to jen tak vyšlo, to načasování (až sehnali peníze, herce a tak)? Jako jsou tam věci ze kterejch na mě šly mrákoty, při pomyšlení na Putlera, Trumpa (a když se to tak vezme tak i na ty naše nuly). Od "práva národů na sebeurčení" (Sudety nebo Ukrajina?) až po "kdo za to může?" (jednotlivý kreatury nebo i lidi co je volili?)
Jinak Crowe super. I další obsazení povedený (osobně se mi líbil víc anglickej než americkej žalobce, připadal mi líp vykreslenej byť na menší ploše), jen s Rami Malekem mám problém i nadále. Nevadil nijak zásadně... ale pořád mi připomíná spíš komickou figurku než co jinýho a že šišlá - přes ty svoje zuby - slyším i já.
Soundtrack se mi líbil moc, ten prostě sednul (Tylera neznala jsem v podstatě). Scénář v pohodě, odsejpá to... ukázky z koncentráků bohužel asi nešly vynechat nejen vzhledem ke kontextu, ale i k americkejm divákům (my je asi známe líp)...
Takže jo, za mě dobrej počinek. Nejen k zamyšlení, ale co se mě týče zajímavý i to pozadí, který jsem si ani doteď neuvědomovala (anžto jsem pokládala ten soudní proces za něco naprosto logicky a nevyhnutelně následujícího).
Citová hodnota.
Nádherný, pomalý film. Doporučuju.
Pobavili jsme se u filmu Menu, trochu thrilleru, trochu hororu, trochu komedie/parodie z prostředí snobské restaurace a kuchyně.
Italský film Milost. Pecka. Odcházení s taaaakhle velkým Ó.
Jsem koukla na Kmotra 3. vůbec nechápu, jak mi doteď unikal. je to jednoznačně nejlepší film z celé trilogie.
continuity zajímavé, já kmotra stavím hodně vysoko, ale trojku bych v žádném případě neoznačila za nejlepší ze série, ta vatikánská část mi úplně nesedla a dost ráda bych vyškrtla Sofii Coppola. Jedničku a dvojku mám mnohem radši.
Malenge jednička je mafiánská klasika. dvojka mně vůbec nebavila a trojka byla uz klasické drama, žádná kovbojka.
Ta vatikánská část měla hlavní smysl v te spoved, jedna z nejsilnějších části celé trilogie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje