Karjamy máme tie opakovane rodiace, najprv na minuloročných výhonoch, potom na nových. Takže strihám všetko okrem 4-5 nových výhonov (pre budúcu prvú úrodu) a tie skracujem na cca 1m výšky. A treba ich prihnojiť. Ale tento rok bol špecialny - tá prvá úroda bola slabá, plody malinké a bolo ich málo. Druhá úroda (na mladých výhonoch) ešte trvá a je super.
Kytičky aneb zelené prsty...
Začíname, ehm, ehm

Jak se proboha jmenujou tyhle kytky?! Já už si tejden nemůžu vzpomenout ![]()

(klášterní zahrada boromejek)
Cosmos bipinatus, krásenka:)
Krásenka, to je vono! ![]()
Už jsem zpátky, skočili jsme si do Bergama ![]()
Tak to je krásné skočení:)
Janulik03 Nejsme tady na Tinderu? Kdyby jo, dávám like!
Jinak k tématu, ted tyhlety ,,nášlapy,, nebo jak to nazvat má sousedka, má mezitím drobné kaminky a vypadá to hrozně dobře...jen to musí mít i z boku osazené aby ji ty kaminky nelezly do sekání...ale vypadá to fakt dobře.. Ty budeš mít mezi tím trávu? Okouknu ti to, my máme vstup k domu takovy hodně provizorní, sice to sambo dělal asi tři dny, ale prej je to prototyp....takže taky budu muset něco vymyslet časem.
Karjačo je na tinderu?
Nechávame trávu a na začiatku mám materinu dusku.
Len ich máme zatiaľ iba 10 ks, viac moje autíčko neuviezlo ![]()
Edita: už viem ![]()

Karja ty nášlapy v kamínkách jsou už trochu mor, připadá mi, že v nově vznikající zahradě je to poslední dobou bráno jako povinnost.
Pinot NoirJo, já to naživo právě viděla jen u nich. My tam máme takove přírodní placaky a už nejsou skoro vidět, ta tráva to zarusta
Karja já mám v trávě a přijde mi to super, dbala jsem při pokládání na to, abych zdůraznila, že přes to prostě budu jezdit sekačkou a zasadili to panáčkové dobře. a přijde mi to právě takový dobře nenápadný.
Pardon, mám fotky jen s paní chlupatou.

Zu No, nám už to zarusta hodně, první rok jsem to nějak udržovala, ale pak jsem si řekla, že starat o chodník se nebudu a začíná mizet:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY