Potrefenáhusa ta tedariadne uzurpovala ten smrek. Je nadherna
ona tam udusila ještě jeden strom před tím smrkem.
Potrefenáhusa ta tedariadne uzurpovala ten smrek. Je nadherna
ona tam udusila ještě jeden strom před tím smrkem.
Začínám se ho trochu bát. Rozhodně mu nebudu pouštět Mozarta!

Sweet Potato to je plamienok?
Janulik03 Ano, nějak se letos rozvášnil.
Sweet Potato no ten je nádhernej![]()
Janulik03 já pořád říkám, že máš úžasnou zahradu![]()
Potrefenáhusa ta vistárie je sice krásná, ale vypadá to, že to má i ten smrk už spočítaný. Vím, proč tu naši pořád stříhám.
crazydaisy jo tiez si myslim ze uz to ma smrek spocitane. Nam tento rok nasa moc kvetov nepredviedla, vcera sme skumali co vsetko na nej urezieme.
Sweet Potato fakt obrovsky kvet ![]()
Ounz Ja mám ten tučnolist na východnom balkóne, ale je takmer celý deň v tieni.
Biely kvet Tučnolist, to zní tak malebně :)
Ounz Lip než tlustice, co ![]()
Potrefenáhusa No to jo ![]()
Janulik03 Tvoje zahrada je nádherná!
Je zajímavé sledovat ten různý čas květu. U nás šeřík už začíná odkvétat, česneky mám odkvetlé už týden a pivoňkám rozkvetl teprve jeden květ.
Sweet Potato Krásný květ! Čím ten plamínek "krmíš"?

připraveno k zasazeni, plus hosty přežily zimu v takovým ošklivým koutě,ten se bude ještě zvelebovat.
Po předchozích majitelích máme na zahradě tuto trvalku. Nevíte, jak se jmenuje?

Aktuálně naše divoká rajčata. Vysemenena.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.