Potrefenáhusa krasny! Mozna by potreboval drevenou oporu, aby se mol prichytit? Chtela jsem nechat obrust kovovou tyc pod krmitkem brectanem a porad nic, az kdyz jsem ji omotala sisalovym provazkem, tak zacal splhat.
Kytičky aneb zelené prsty...

Zarinya tak už kvete ![]()

Edge dekuju,ze sis vzpomnela.Krasna
i ruze![]()
![]()
Kokoska co je to bily?nadherny.
Díky za tip na tu rozpoznávací appku tady, díky ní sem si našla Ludisii, kterou furt zapomínám, jak se jmenuje. Tak ted už snad nezapomenu ![]()
Kokoska to je nádhera
(Všechny mají krásné zahrady)
Dik, zdalky to vypada lip nez zive, lavici budu brousit a natirat. Ale porad prsi, musi to drevo nejdriv vyschnout.
Ten ker je nejaky ptaci zob, ma to pak oranzove bobule. Napodzim jsem ho brutalne prostrihala, vpodstate jsem z nej vystrihala to krmitko :D tak ted takhle kvete. Na protejsi strane zahrady mame jeste jeden, trochu mensi, ten byl letos nejaky liny. Po te podzimni akci jsem vypadala jak po rvacce s kocourem, ma to trny, potvora, a dost tvrde drevo.
Kokoska Není to nějaká hlohyně?
Kokoska Edge máte to nádherné. Co je to bílé u Kokosků by mě taky zajímalo.
ten bilej ker je asi tavolnik.
Sweet Potato je to mozny, smrdi to jak kdyz kvete hloh. Obcas to vidim u domů nebo v parcich, ma to oranzovou a cervenou verzi.
Kokoska je to tavolnik, trochu smrdi a ma ruzny barevny varianty. Hlohyne nesmrdi.
Jeste mame tohle, to je taky druh tavolniku, ani jeden nema trny a bobule.

Ja snad budu muset jit hledat plan zahrady se zakreslenyma rostlinama, nekde jsem to mela.
Kokoska no pohladaj ten plan moja lebo si nas zmiatla. Kvitne ako tavolnik, ma to trny a bobule, hmmm som napnuta
Janulik03 ted ne, jsem rada, ze jsem si sedla. Zkusim zitra, ale nezarucuju, ze to po 12 letech najdu. Bohuzel to nemam v pocitaci.
Ginger Tavolník ale nemá oranžové bobule ani trny. A mně teda nesmrdí. V dětství jsme mu říkali rohlík, asi nám ho ten odér (chápu, vůní to nazve málokdo) připomínal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my