Hele co jsem ulovila za chorvatský vobludy! Ale k jídlu to prej neni ![]()

Hele co jsem ulovila za chorvatský vobludy! Ale k jídlu to prej neni ![]()

Nechci sýčkovat, ale babí léto je tady

brrr je ![]()

Mám dotaz k pokojovkám - jakou hezkou a nenáročnou kytku byste doporučily do dětského pokoje? Výhledově by se o ni staralo dítě, takže něco fakt odolného, taky nejsem moc nadana zahradnice. Kaktusy a sukulenty se mi moc nelíbí.
Rýmovník.?
https://living.iprima.cz/zahrada/zazracna-rostlinka-proti-ryme-muzete-si-ji-pestovat-i-doma
dzizisketa Potos, vydrží hodně, přelití, ze sucha se vzpamatuje...
barbucha Kalebasy. Taky jsem je loni vysila, je z toho hezká dekorace, ale nestihly úplně dozrát. Letos jsem se na to už vybodla.
Mně to na dekoraci přišlo moc velký, tyhlety byly tak jedna na jednu mísu... desetkrát větší než takový ty obvyklý barevný dýničky!
barbucha Jo, jsou velké. Ale do zralých a vyschlých se dá řezat a tak. Teda do normálních dýní taky, ale tohle neplesniví.
Mladý kalabasy se jí. Chutná jako cuketa. Na dekoraci se používají až velký...
Aha. No paní tvrdila, že se jíst nedaj. Možná se bála, abychom jí je neukradli ![]()
dzizisketa podzemnici olejnou alias burak. Syna bavilo pozorovat, jak se opyleny květ zavrtava do země a sklidil i nějaké buraky. Ale je to asi pro trochu starší dite.
Pinot Noir dzizisketa Bacha, potos je jedovatý. Jak velké bude to dítě (jestli hrozí okusování)? A jak velká by měla být ta kytka? Převislá nebo spis nahoru rostoucí, tmavá nebo světlá místnost? Možností je milion.
MP Meri potos je jedovatý?![]()
dzizisketa a co ten zamiokulkas, několikrát se tu psalo, jak vydrží všechno...
Kokoska ten zas muze zpusobit vyrazku, kdyz se zlomi, potrisni te to takovym mlikem a to je docela nebezpecny do oci atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.