Konečně!!
Už jsem myslela, že se letos nedočkám....první květ a chystá se asi 15 dalších (takový ten obří ibišek-bahenní?).

Konečně!!
Už jsem myslela, že se letos nedočkám....první květ a chystá se asi 15 dalších (takový ten obří ibišek-bahenní?).

Garfie ten je ![]()
viktorka_od splavu Jo, jako skoro všechny pokojovky
i ten zamio ![]()
MP Meri já to teda nikdy neřešila, šak kvítka se nejí, nebo ti lisknu
svět je celkově nebezpečný místo k životu
MP Meri viktorka_od splavu já to taky neřeším. Nechci akorát jedovaté bobule, to se vysvětluje blbě, ale ty malé bezmozky stejně musíš hlídat nepřetržitě/zamezit jim přístupu k určitým věcem, a dítě schopné zalívat kytku už ji nežere.
Pinot Noir já jsem buď extrémně sugestibilní nebo je moje maminka výjimečně sugestivní ale dodnes když sbírám borůvky tak než to dám do pusy dá mi to práci překonat odpor - vybavuje se mi neustále scénka, kdy mi vysvětlovala že ta černá bobulka v lese je STRAŠNĚ STRAŠNĚ MOC JEDOVATÝ VRANÍ OKO NEPŘIBLIŽUJ SE K TOMU NA METR NEBO UMŘEŠ![]()
Já to taky moc neřeším, o tom potosu to vím cca od půl roku dítěte, kdy si ho vybral jako jeden z prvních lezeckých cílů a trochu ho při ty příležitosti ozral. A i tak jsem nad tím mavla rukou a usoudila, ze to byl příliš malý kus na nějaký plaseni. Ale pro někoho to bejvá argument.
Tak po potosu papousek hodne hodne zvracel a vubec vypadal celej den na umreni, ale papousek je mnohem mensi nez mimino
jak uz nekdo vyse poznamenal, skoro vsechny pokojovky jsou trochu jedovaty. Naopak vesmes neskodny jsou plevele :)
viktorka_od splavu Tak ale zase není od věci těm malérům nevycházet naproti. Lehce jedovaté je v podstatě všechno. Nebudu kvůli tomu žít bez kytek, ale cpát to nutně batoleti do pokojíčku taky ne.
dzizisketa ja bych mu tam dala rymovnik. To muze i sezrat. Je to nenarocny, nevadi preliti, nezaliti..jen je dost krehkej tak se hodne lame, ale neublizi mu to a z ulomenych casti jde udelat caj nebo je zakorenit.
dzizisketa Žumen? Kávovník? Ten roste pěkně.
Tak už jsem zlikvidovala asi polovinu rajčat a začínají kvést astřičky. To je smutné :(
moora no, on takovej pryskyřník...
ice rýmovníku přelévání dost vadí, hnědnou mu listy a žloutne.
Kokoska Pryskyrnik neni plevel!
![]()
moora lucni kviti? No dobre.
Kokoska aha, tak mam asi jen nejakyho odolnyho jedince. Ten muj si lebedi, i kdyz stoji ve vode ![]()
moora tyjo papouška zvracet si neumím představit ..ale na druhou stranu, nutně to vidět nepotřebuju ![]()
dzizisketa dcera hrozně ráda zalejvá papyrus... ten toho taky vydrží hodně. Jedovatej určitě není.

Jeste jsem doma koukla do moudre knihy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.