Pinot Noir Ďakujem. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Zamio po roce zas kvete (zajímavý je, že druhý zamio, který mám delší dobu, ještě nikdy nekvetl)
Magráta to je srandovní. Dík, žes to sem dala, už mě to zajímalo, když psala Renusatko.
Magráta Nikdy mi nekvetl.
Magráta Júú. Hezké. Kamarádům kvetla monstera, květ jak hrom.
Nedávno jsem se tady ptala po zasilkovem zahradnictví. Bohužel ani v jednom neměli to, co jsem potřebovala, takže jsem riskla jiné. A dnes po třech dnech dorazil balik, krásně zabaleno, hlizy vypadají živé a celé to příjemně jarně vonělo. Radost veliká 
Ja si tu pred dvema dny stezovala ze mi zamio nekvetl nikdy a on ma kvet.![]()
Dnes ho objevil muz ja bych se toho snad nevsimla.

Tak jsem vyrazila nakoupit něco na zakrytí výhledu vedle za plot, protože tu pnoucí a hlavně rychlerostoucí, kterou jsem tady poptávala, jsem nakonec zavrhla, protože je to přece jen sousedův plot a chystají se ho letos nebo příští rok měnit. A navíc se dost nelibě dívají už na psí víno, které tam mám. Přestože jsem ho letos vydatně ostříhala i z jejich strany. Prý furt "málo"
. Nechci jim to říct úplně na plnou hubu, že ho tam chci schválně, protože nás furt dost sledují
. Nejsem nesnášenlivá, jen chci mít trochu soukromí (opalování, posezení s návštěvou atd). Není mi to příjemné.
No takže jsem si přivezla dvě okrasné trávy, keř vajgélie a ještě jeden kvetoucí, který už jsem zapomněla
. No hlavně prý roste vše dost rychle, tak uvidíme.
vanilka nechcem ti brat iluzie o rychlosti rastu ale skor ako o tri roky to nebude. Ja bysom si dala zo svojej strany okrem radtlin aj taky ten bambusovy plot ktory len drotikom prichytis na ten ich. A je lacny a ked sa chystaju plot robit tak ako docasna zabrana je to ideal. A zatial ti dorastu kriky
Janulik03 já vím, nečekám zázrak během tohoto roku. Bambusový by byl fajn, jenže to už by byl jasný náznak "abyste sem neviděli" a to zas je mi hloupé.
0zero7 ja uz ho zalivam trocho vody asi jen jednou za mesic,proto mozna vykvetl.![]()
vanilka psí víno je děsnej plevel, koupila jsem jednu mini rostlinku mámě k plotu, aby nebylo vidět na slepice a je to tak bujný, že už to vlezlo i do přilehlé stodoly. Ptáci taky roznesou, takže všude možně dolujeme šlahouny.
Kan ale pěkně to cloní ![]()
A jak říkám, já ho krotím, udržuju v limitech, na jaře vždy řádně ostříhám
Asi před 10 lety jsem ho chtěla zlikvidovat, orvala z plotu a ufikla u země. No a to bylo jak výstřel ze startovací pistole! Během toho roku vyjel snad 5 metrů. No a to se přistěhovali sousedi, takže už jsem ho tak nechala ![]()
vanilka Tak cloní 100%![]()
Monsterak Se rozvinul komplet. Slusi mu to
0zero7 Sluší a jak. Máš to moc pěkný.
Kan Dekuju! Vcera jsem dala vsem sprchu, to bylo radosti! Tony fikus zkusmo vystrkuje dalsi list, zatim ho necham, rikala jsem si, ze v nejhorsim ho dam pak na zem, protoze na nejaky skubani aby se rozvetvil uz je asi pozde.
Jo a hadej co jsem vcera malem koupila!! Bird of paradise (pokazde zapomenu jak se jmenuje cesky, Strezlitzia mozna?) ale meli asi jen ty nacervenale zespodu a nemela jsem cas se rozkoukavat, tak se tam asi budu muset vratit jak bude ted volno. Ale uplne ji vidim vedle jazyku tchyninyho, Huga.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje