Biely kvet Zítra.
A v lehkém předstihu Ti přeju krásné narozeniny, ta kytka krásná je.
Ďakujem, všetko najlepšie k narodeninám! ![]()
Biely kvet Zítra.
A v lehkém předstihu Ti přeju krásné narozeniny, ta kytka krásná je.
Ďakujem, všetko najlepšie k narodeninám! ![]()
Jaro už je i u nás

Pinot Noir díky moc! Zapsáno. Tak už jen čekat, až budu moct do toho jiného okresu vše nakoupit ![]()
A ty že nejsi pěstitel? Tvůj instagram hltám!
vanilka no, úplný začátečník, teprve uvidím, co s čím bude vlastně fungovat ![]()
Můžu poprosit zkušené pěstitelky? Já jsem totální masový vrah flóry, ale chci si dát šanci: Mám balkon, jižní strana, ve létě totální výheň. Budou tam fungovat nějaké skalničky?
stastni tam budou netresky (existuji v mnoha barevnych variantach), dale delospermy (zlute a ruzove kvety), nektere drobne rozchodniky. Netresky a rozchodniky jsou mrazuvzdorne, delospermy se prodavaji jako letnicky, ale mam je v zavesnem truhliku uz treti rok a ziji. kytky, ktere jsem zminovala snesou dlouhe sucho, nevadi, kdyz je nezalejes.
continuity Dík, já mám na zítra slíbený pařížský dort.
Mimochodem, mám pocit, že teď slaví narozeniny i MP Marge , takže doufám, že si ten svůj narozeninový víkend pořádně užívá.
Dekuji, uziva, Marge uz mela byt na ceste do Galeny a misto toho se tady bohapuste vali se psy na posteli a pije kafe ![]()
MP Marge Všetko najlepšie, Marge! ![]()
Biely kvet Moc dekuju ![]()
Luna Netresky, rozchodníky, muskaty, středomořské bylinky, buganvilie, fíky, spousta středomořských stromků ...
MP Marge všechno nejlepší! A se ti v novém životě daří.
brrr my včera v rámci oslavy hrali deskovky od půl šestý až do noci. ![]()
continuity No, já dnešek pojímám pracovně, uklízím. Ale včera jsme měli takový leháro den, pojala jsem to jako oslavu posledního dne 39.
Uklízet jsem původně chtěla, ale zatím se válím, posnidaly jsme s holkama dort ze včerejška. Ráno jsem vytáhla maso z mrazáku a už je zpet v lednici, ať taje pomaleji, protože jsme přesvědčili muže ať nám přiveze oběd z práce. Lenora. ![]()
MP Meri Diky, netresky jsem mela v planu urcite, strasne se mi libi.
Na fiky se teda jdu podivat.
continuity My si včera objednali z indické.
Líný den jen schvaluju. Dort nevím, jestli vydrží do zítřka, že bych si vzala do práce ke kafi, děti jsou jak kobylky.
brrr Biely kvet continuity MP Marge Ať už dodatečně, v předstihu, nebo právě včas vám všem přeju všechno nejlepší k narozeninám ![]()
continuity Pinot Noir Dekuju ![]()
Pinot Noir děkuji!
palime a máme stylovy sklenky![]()
Pinot Noir Děkuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.