Ginger diky, bude to ta mandlon. Jen skoda, ze kvete jen kratce. V kvetu je uzasna.
Pinot NoirMandlon to chybi![]()
nausi lykovec znam, ten to neni.
Ginger diky, bude to ta mandlon. Jen skoda, ze kvete jen kratce. V kvetu je uzasna.
Pinot NoirMandlon to chybi![]()
nausi lykovec znam, ten to neni.
PiZap zpoplatnil skoro všechny normální koláže, ach jo.

Resch ajaj, teď jsi mě znervóznila, mám na cestě velký balík od Flose ![]()
Pinot Noir jejda, to jsem nechtěla .. spíš mě to zarazilo, brala jsem od nich na základě kladných doporučení loni asi 40kytek a všechny ok - asi dvě nebo tři polámaný, ale v tom množství a dopravě DPD, se nebylo čemu divit, letos těch kytek bylo 60 - šqkvěj, kostřava, rozrazil, mateřídouška se chytrý hezky, i když některé taky nevypadaly nic moc, ale ty pelargonie, bakpy a lobelky.. Aaaa... včera ještě přišly znova dvě bakopy, ty jsou hezký, ale ze sedmi levandulí, tři úplně vyschlý .. a teda v obou zásilkách byla kopa mravenců.. jsem si říkala, kde se nám berou po bytě .. A od včera znova![]()
Emi Určitě bych doporučila pro nějakou základní orientaci tu jejich knížku Žijte ve své zahradě, ev. kouknout má na YT LiveStreamy, kde odpovídá na otázky a to je celkem přínosné. Teď v březnu spustily on-line kurz Žijte ve své zahradě, je to asi 15hodin přednášek, s materiály, typy a návody, radami ve FB skupince - platí tři roky, takže není kam spěchat a člověka to provede opravdu od začátku do konce.Teď to teda stojí asi 6000, ale myslím, že pak ta zahrada může dobře fungovat a není to metoda pokus omyl. Na druhou stranu mně sečtou zdá fajné, ale zahradu nemáme ![]()
Resch no tak doufám, že to nebude úplná tragédie, mám na cestě taky 60 rostlin ![]()
Pinot Noir flos mi před týdnem doručil (teda dpd) kytky v dobré kondici a úplně v pořádku, navzdory tomu, že balík přebral manžel a prý si nevšiml těch obřích nápisů "zde je dno", "zde je vršek, neklopit", ani šipek naznačujících, jakým směrem balík postavit, a postavil ho "na hlavičku"
. Ale naštval mě Havlis, čekám na keře asi 5 týdnů, ok, je jaro, mají toho hodně, mám pochopení, ale v pátek odpoledne přišel mail, že je právě dali do přepravy, následně přišel mail od dpd, že je doručí v pondělí, takže ten balík přes víkend stojí a čeká kdoví kde (posílají to jen z opačného konce Prahy). Navíc v pondělí nejspíš nebude nikdo doma, což je hodně výjimečné, tak buď řidiče nechám, ať mi balík hodí za plot, nebo to přeprogramuju na úterý ![]()
Mohučanka takhle mi to minule poslali ze Spomyšle, v pátek to předali dopravci, ještě k tomu České poště, místo obvyklého kurýra, k tomu info, že to rozdělili do dvou balíků. No trochu jsem trnula, kdy, v jakém stavu a kolik kusů nakonec dostanu, ale v pondělí to doručili v bezvadném stavu. Oni vždycky píšou, že to vydrží v tom balíku 10 dní. Takže věřím, že to dostaneš v pořádku.
Pinot Noir 10 dní!!! No to si vůbec neumím představit. Ale dík za uklidnění.
A dneska je na té zahrádce tak krásně...
asi desátá reinkarnace vrby a tulipány, co si dávají načas
Já jsem si na balkoně zasadila keříkový rajčata, co mi dal šef za tlustici..no jsou to takový zvadlý chudery zatím
a zasela jsem pažit a libeček, snad není pozdě na to?
Ounz Není. Akorát dneska u nás dost fučí a mladé rostlinky rajčat to může pomlátit.
Kan no, jsou trichu v závětří, tak uvidíme. Už to muselo ven, jsou celý zohybaný, plazivý.
Vilemina vrbicka ja krasna a paci sa ten plotik z prutia ![]()
Posledne krasne kvety magnolie konci mi nafherna ziva tapeta v okne

Kvitne okrasna mandla

Konecne aj bergenie

A nezabudky

A biely orgovan nerozdychal jesenny susedov postrek . Stale sme dufali ze teraz na jar to da a chudak je po nom. 
Janulik03 krásné to máš ![]()
a chudák šeřík. Jen ta pomněnka není pomněnka, ale pomněnkovec, našla jsem, že slovensky brunera. Ale i tak je krásný ![]()
Janulik03 Nádhera a teda soused je píp.
SunEclipse ja viem len ked poviem brunera nikto nevie o com tocim tak som si zvykla vraviet nezabudky a hotovo. Su super krasne sa vysemenuju uz som nimi podarovala zname a nastrkala ich kade tade
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.