Magráta pivonky tiez este su iba gulicky , teda okrem drevitej ta je cela rozvinuta. Tak som ustrihla do vazy a uz sapomaly otvaraju.

Magráta pivonky tiez este su iba gulicky , teda okrem drevitej ta je cela rozvinuta. Tak som ustrihla do vazy a uz sapomaly otvaraju.

continuity nadherne to mas
Lenka22 oooooo tak tebe to uz krasne kvitne
Janulik03 díky!
Lenka22 to vypadá být taková hezká zavedena zahrada. ![]()
krasny kytky vsechny mate.![]()
ja se tady pestuju s lupinou ze seminek coz znamena cekat dva roky na kvet a ve stredu dostanou do normy lupiny v kvetniku uz s kvetem za 2,99...![]()
to i ty seminka stali vic.
ted tu dumam nad barvama...asi vezmu zlutou a modrou.![]()
Zarinya lupiny v květináči jsem viděla včera v baumaxu za 119 (ale nekoupila jsem!)
Janulik03 continuity díky, lupiny jsou z loni vysetého semínka, všechny jsou fialové, všechno rozkvetlo pořádně až teď.
Ty pivoňky tady mě nalákaly, asi taky nějakou pořídím.
Z mych zahrad.
Jedno potěšilo, druhé ani trochu. ![]()

Mha první jsou maliny, druhé nevím ![]()
SunEclipse Jestli myslíš ty báječné květy, tak redkvicky![]()
Naštěstí si aspoň morčinky daly trochu listů, jinak celý řádek vykvetl. Seju ředkvičky po týdnu a ten předchozí vysev i ten po něm byly a jsou dobré, nevím, jak se tohle povedlo.
Mha aha, ředkvičky jsem nikdy kvést neviděla, ani jsem netušila, že maj takhle zpeřené listy, já znám jen ty z obchodu ![]()

Potvory pivoňky pořád nekvetou!
Mha Na ředkvičky začíná být moc teplo, to pak jdou do květu jedna radost ![]()
Nabízím několik lupinových pohledů, novou pivoňku a plamének.

Vidíte něco? Já jo ![]()

Pinot Noir hezky ti to zarůstá.
Ounz žeby? Přece?
Trpělivost růže přináší, nakonec tam psali, je roste pomalu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.